"Merhaba tarafsız bir yayıncılık yapıyor"

"Merhaba tarafsız bir yayıncılık yapıyor"

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İl Başkanvekili Ahmet Arslan, il başkan yardımcıları Mehmet Emin Arkaç, Bekir Karakuş ve Canan Kart, Merhaba Gazetesi'nin kuruluşunun 53. yıldönümü dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İl Başkanvekili Ahmet Arslan, il başkan yardımcıları Mehmet Emin Arkaç, Bekir Karakuş ve Canan Kart, Merhaba Gazetesi'nin kuruluşunun 53. yıldönümü dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu.

adsiz-001.jpg

Merhaba Gazetesi'nin kurulduğu günden bu yana ilkeli ve objektif bir yayın anlayışıyla yoluna devam ettiğini dile getiren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Gelecek Partisi olarak Merhaba Gazetesi'ni kuruluşunun 53.yıldönümü dolayısıyla tebrik ediyoruz. Merhaba Gazetesi objektif bir yayın anlayışıyla şehrimizin ve ülkemizin güncel sorunlarını dile getiriyor. Yayın hayatında başarılar diliyorum" dedi. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Merhaba Gazetesi olarak tarafsız ve ilkeli yayın hayatına devam edeceklerini söyledi.

SAİT ÇELİK

adsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.