Merhaba Gazetesi'nden Başkan Erkoyuncu'ya ziyaret

Merhaba Gazetesi'nden Başkan Erkoyuncu'ya ziyaret

Merhaba Gazetesi, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. İbrahim Büyükeken, İstihbarat Şefi Emre Özgül, Reklam Müdürü Hamdi Buğur ve merhabahaber.com İnternet Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Salih Acıbadem, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

adsiz-001.jpg

Erkoyuncu, çiftçilerin kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini söyledi. “Onların desteğine layık olabilmek için durmadan çalışacağız” diyen Erkoyuncu, “Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayım. 4 yılımda bütün gücümle çalışacağım ve Konya'ya çok daha güçlü bir kurum bırakacağım. Geçmişte çiftçilerimizi hiç mahçup etmedim, bundan sonrada asla mahçup etmeyeceğim. Çiftçilerimizin yanında olmak ve onların sorunlarına çözüm üretmek bizim en önemli görevimizdir. Göreve geldiğimiz andan itibaren bu bilinçle hareket ettik ve çiftçimize her türlü desteği verme gayretinde olduk” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ve beraberindekilere teşekkür etti. Halid Şen, Başkan Erkoyuncu'ya üzerinde ayet yazılı olan tablo hediye etti. Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

img-3028.jpg

ERKOYUNCU'DAN MERHABA'YA 55. YIL TEBRİĞİ

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, bir de Merhaba Gazetesi'nin 55. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ekibi tebrik etti. Merhaba Gazetesi'nin şehrin hafızası olduğunu ifade eden Erkoyuncu, “55 yıl durmaksızın yayın yapabilmek, yerel bir medya kuruluşu için çok kıymetlidir. Gazetenizi tebrik ediyorum. Nice 55 yıllara” dedi.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum