Mercedesten Kontura altın rozet

Mercedesten Kontura altın rozet

Mercedes-Benz Türk, otobüs dünyasında kaptanların çok özel bir konuma sahip olduklarının ve büyük önem taşıdıklarının bilinciyle kaptanlara ve müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabil

Mercedes-Benz Türk, otobüs dünyasında kaptanların çok özel bir konuma sahip olduklarının ve büyük önem taşıdıklarının bilinciyle kaptanlara ve müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Mercedes-Benz şehirlerarası otobüslerinin bakımlarını yetkili serviste tam olarak yaptıran Mercedes kullanıcılarını ödüllendiriyor. Mercedes-Benz Türk A.Ş Yetkili Bayii Bayraktarlar Merkon A.Ş tarafından 1 milyon kilometre boyunca otobüslerinin servis bakımlarını düzenli olarak yaptıran Kontur Turizm otobüs kaptanlarından Adnan Önal ve Ahmet Kızılöz’e altın rozet takıldı. Kayda değer bir kilometre süresince servis bakımlarını yetkili serviste yaptırarak önemli bir atılım yapan Kontur Turizm ve kaptanları Altın Rozetle ödüllendirildi. Dün Mercedes-Benz Türk A.Ş Yetkili Bayii Bayraktarlar Merkon A.Ş’de düzenlenen rozet törenine Bayraktarlar Merkon A.Ş Genel Müdürü Ali Akbaş’ın yanı sıra Mercedes-Benz Türk A.Ş Satış Sonrası Hizmetleri Otobüs Müdürü Bahattin Kılıçaslan ve ekibi, Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Saruhan ve kaptanlar ile Mercedes yetkilileri katıldı. Törende yaptığı konuşmada Kontur Turizmi kutlayan Mercedes-Benz Türk A.Ş Satış Sonrası Hizmetleri Otobüs Müdürü Bahattin Kılıçaslan, “Mercedes-Benz Türk olarak otobüs dünyasında kaptanların çok özel bir konuma sahip olduklarının ve büyük önem taşıdıklarının bilinciyle kaptanlara ve müşterilerine en yüksek kalitede hizmet ve servis sunabilmek amacıyla yaptığımız bu çalışmada bugün Kontur Turizm kaptanlarına rozet takıyoruz. Ben Kontur Turizmi bu hassasiyetinden ötürü kutluyorum. Çünkü şirket olarak müşterilerine ne kadar büyük önem ve değer verdiklerini göstermiş oluyorlar” dedi. Bayraktarlar Merkon A.Ş Genel Müdürü Ali Akbaş ise, “Araçların bakımını düzenli olarak ve aksatmadan gerçekleştirmek önemli bir başarıdır. Araçların kontrolü ve dolayısıyla yolcularının güvenliğini ön planda tutan Kontur Turizmi ve kaptanlarını tebrik ediyorum” diye konuşurken Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Saruhan ise Mercedes’e teşekkür etti.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.