Mercedes C 180’ler görücüye çıktı

Mercedes C 180’ler görücüye çıktı

Bayraktarlar Merkon, Mercedes Benz Serisinin yeni ürünü olan Mercedes C 180 K yı düzenlediği kokteyl ile müşterilerine tanıttı.

 Ankara yolu üzerinde bulunan Bayraktarlar Merkon merkezinde düzenlenen tören ile görücüye çıkarılan ve Mercedes C serisinin yeni üyesi olan ‘Mercedes C 180 K’ büyük beğeni topladı. Bayraktarlar Merkon Şirketi sahibi Ali Akbaş,  ‘Mercedes C 180 K’ nın üstün özellikleri ile ilgi odağı olduğunu ifade ederken, “İleri teknoloji ve konforuyla göz kamaştıran ‘Mercedes C 180 K’ eşsiz sürüş keyfinin yanı sıra motor hacmini de 1,6 olarak dizayn ederek akaryakıt tüketiminde de büyük oranda tasarruf sağlıyor” dedi.
Akbaş, “Mercedes C 180 K’ nın bir başka özelliği ise 1,6’lık küçük ve çevreci motoru sayesinde yüzde 60 olan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarını yüzde 37’lik vergi dilimine geçmesini sağladı. Bu sayede ‘Mercedes C 180 K’ların fiyatı 12 bin Euro daha geriledi. Mercedes, 2009 yılı içerisinde üreteceği C serisi satışlarının yüzde 70’e yakınını 1,6 litrelik motordan üretmeyi hedefleyerek müşterilerine hem yakıttan tasarruf, hem fiyatlarında indirim hem vergilerinde düşüş imkanı sağlıyor” diye konuştu. Mercedes’in yeni üyesi ‘Mercedes C 180 K’ ları deneyen müşteriler ise aracın konforu ve özellikleri karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.
ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.