Meramda tiyatro yarışmasının istişare toplantısı yapıldı

Meramda tiyatro yarışmasının istişare toplantısı yapıldı

Meram Belediyesi tarafından Konya şehir merkezindeki liseleri kapsayan ''Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar!'' adlı tiyatro yarışmasının istişare toplantısı yapıldı


Meram Belediyesi Başkanı Serdar Kalaycı, belediye binasında düzenlenen toplantıda, resmi kurumlarla işbirliği yaparak önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. 
2010 yılında ''Bileğinin Yerine Yüreğini Kullan'' adlı tiyatro yarışması düzenlediklerini anımsatan Kalaycı, şunları kaydetti: 
''Bu yıl da 'Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar' adlı ödüllü tiyatro yarışmasını organize ediyoruz. Kısa bir süre önce İl Emniyet Müdürümüz ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün de katılımıyla bu projenin tanıtımını yaptık. Bugün ise okul müdürlerimizi detaylı olarak bilgilendirmek amacıyla istişare toplantısı düzenledik. Konu toplumsal içerikli olduğu için yarışmayı sadece Meram'da değil Konya genelinde yapıyoruz.'' 
Toplantıya, Konya İl Emniyet Müdür Vekili Ruhi Yiğit, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdülkadir Işık, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Konya'daki liselerin okul müdürleri katıldı.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.