Meram’da ‘Cuma   Buluşmaları’ sürüyor

Meram’da ‘Cuma Buluşmaları’ sürüyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cuma buluşmalarının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek; “Meram istişarelerle çok bereketli bir dönem yaşıyor” dedi

Meram’da her hafta gerçekleştirilen cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Havzan Mahallesi Karaciğan Camii oldu. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Havzan Karaciğan Camii’nde kıldıkları Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların Cumalarını tebrik eden Altunyaldız, Kavuş ve Dolular, vatandaşlarla sohbet ederek onların temenni, öneri ve sorunlarını da dinledi.

VATANDAŞLARIMIZIN CUMA SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada, Cuma buluşmalarının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek; “Meram istişarelerle çok bereketli bir dönem yaşıyor. Bu buluşmalar sayesinde ilçemizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Böylelikle hizmetlerimizi anlatma, yapacaklarımız hakkında bilgilendirme, eksiklerimiz varsa tamamlama ve tüm bu noktalarda hemşehrilerimizin fikirlerini alma ve onları dinleme fırsatı yakalıyoruz. Allah birlikteliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Cuma günlerinin diğer günlerden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışma anlamı taşıdığına vurgu yapan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da “Biz, diğer tüm anlayışlardan farklı olarak daima vatadaşlarımızla birlikte ve iç içeyiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile sahayı hiçbir zaman boş bırakmadıklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.