Meram'da ağız ve diş sağlığı merkezi

Meram'da ağız ve diş sağlığı merkezi

Hasta taleplerinin yoğunluğuna göre 7 diş hekiminin aynı anda hizmet verebileceği şekilde tasarlanan Merkezde engelli vatandaşlarda unutulmadı

Büyük Aymanas Mahallesi Doktor Ahmet Özcan Caddesi üzerinde yer alan ve Meram ilçesinde alanındaki ilk merkez olan Meram Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hizmetini sürdürüyor. Açıldığı günden bu yana büyük bir talebin olduğu gözlenen Meram Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için randevulu sistemle hizmet veriyor. 357 54 75 ve 357 54 80 numaralı telefonlardan alınan randevu ile hastalara hem zaman hem sağlık kazandıran, insanı ve insan hayatını başlıca değer kabul eden bir düşünceyle hizmet veren merkezde 7 diş hekimi ve 7 yardımcı personel gün içinde ortalama 150 hasta kabul ediyor. Kendi binasında vatandaşlara hizmet veren merkez, modern mimarisi ve konforlu iç tasarımıyla kendinizi güvende hissedebilmenizin de kapısını aralıyor.
Sağlıklı bir vücudun ancak sağlıklı bir ağızla olabileceğine inanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ekibi hasta kabullerinde hastaların diş bakımı ve kontrollerini bir yaşam kültürü haline getirebilmeleri için konunun önemiyle ilgili detaylı bilgilendirmeler yapıyor. Merkezde ağız sağlığı bir bütün olarak değerlendirilmekte olup uyumlu bir ekip çalışması, doğru teşhis ve uygun bir randevu zamanlamasıyla hastalara tatmin edici ve zaman kazandıran bir tedavi süreci oluşturuluyor. Merkez, uzman kadrosuyla hastalarına çağın gerektirdiği modern teknolojik imkânlarla hizmet veriyor. Bünyesinde oluşturduğu görüntüleme merkezi ve laboratuarla teşhisler daha hızlı ve etkin bir şekilde konuluyor.  Meram Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, koruyucu hekimliğin hayati bir önem taşıdığını düşünmekle birlikte belli zamanlarda, uzman doktorlar himayesinde yaptırılacak kontroller ve tetkikler sayesinde çeşitli diş ve ağız hastalıkları daha oluşmadan tespit edilecek ve en hızlı şekilde müdahale edilme şansı hastalara kazandırılmış olacak. Ayrıca düzenli yapılan diş taşı temizliği de dişlerin ağızda uzun vadede sağlıklı kalmasını sağlayacak.
Merkez, hasta taleplerinin yoğunluğuna göre 7 diş hekiminin aynı anda hizmet verebileceği şekilde tasarlanırken engelli vatandaşlarda unutulmadı. “Önce İnsan” ilkesini hizmet anlayışı edinen merkez, engelli hastaların daha rahat hareket edebilmeleri için her türlü önlemi almış durumda. Merkezin bölge de tek olması ise sorumluluğunu bir kat daha artırmış olarak göze çarpıyor. Hastalarını randevulu kabul eden merkez, güler yüzlü personeliyle vatandaşların memnuniyetini üst seviyede tutmak için standartlara uygun bir altyapıyla hizmet veriyor.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Konya'ya hayırlı olmasını dileyen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, bu tesisten vatandaşların yararlanacak olmasının mutluluk verdiğini söyleyerek , “Sağlık hizmeti, hiç şüphesiz doğrudan insan hayatına yapılan bir yatırımdır. Bu sebeple sağlık alanında hayata geçirdiğimiz yol haritasını titizlikle yerine getirmeye azami çaba sarf ediyoruz. Bölgemizde bir ağız ve diş sağlığı merkezinin bulunmayışının eksikliği ciddi bir şekilde yaşanmakta ve konuyla ilgili halkımız yoğun bir beklenti içindeydi. Bu doğrultuda Meram Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin vatandaşlarımıza daha modern ve daha konforlu bir ortamda hizmet vermesini sağladık. Böylece hastalarımız Meram’ın ilk ve tek olma özelliğini de taşıyan merkezimizde tedavilerini daha rahat ve daha hızlı bir şekilde yaptırabilecekler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.