Meram Hükümet Konağı'nda büyük plansızlık! Otopark yetmiyor

Meram Hükümet Konağı'nda büyük plansızlık! Otopark yetmiyor

2021 yılında temeli atılan, kısa bir süre önce hizmete giren Meram Hükümet Konağı'nda büyük bir plansızlık ortaya çıktı. Konağın otoparkı yetersiz kaldı.

Konya'nın Meram ilçesinde yaşayan vatandaşların hizmete erişimini kolaylaştırmak için 2020 yılında ihalesi yapılan, 2021 yılında temeli atılan, açılışı da kısa süre önce yapılan Meram Hükümet Konağı, görkemli binasıyla dışarıdan çok güzel görünürken, plansız yapısıyla da vatandaşları mağdur ediyor. Meram Kaymakamlığı ve çok sayıda ilçe müdürlüğünün yer aldığı konak, özellikle araç sahiplerini çileden çıkardı. Toplam 9 bin 347 metrekarelik bir alanda inşa edilen Meram Hükümet Konağı'nın otoparkının yetersiz kalması, dikkatlerden kaçmadı.

adsiz.jpg

BU NASIL PLANSIZLIK ELEŞTİRİLERİ!

Meram Hükümet Konağı'na işlerini halletmek için gelen birçok vatandaş, aracını park edecek yer bulamadı. Konak için yapılan otoparkın yetersiz kaldığı ve yoğunluğu kaldıramadığı görüldü. Birçok sürücü, aracını kaldırımlara park etti. Sürücüler, “Bu nasıl bir plansızlık” siteminde bulundu. Sürücülerin araçlarını kaldırımlara park etmesiyle birlikte kaldırım işgali de yaşandı. Yaya ve engelli vatandaşların geçiş güzergahı araçlar tarafından kapatıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum