Meram Belediyesi çalışanları iftarda buluştu

Meram Belediyesi çalışanları iftarda buluştu

Meram Belediyesi çalışanları, Meram Belediyesi Başkanı Dr. Serdar Kalaycı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi

Meram Belediyesi çalışanları, Meram Belediyesi Başkanı Dr. Serdar Kalaycı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediyeye ait Arif Bilge Tesisleri’ndeki iftar yemeğine Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Başkan Serdar Kalaycı, “2,5 yıldır ilçemize sizlerin destekleriyle güzel hizmetler yaptık. Hızımıza hız katarak halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmet ve yatırımları birer birer hayata geçirmeye devam ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. ‘Niyet hayır, akibet hayır’ prensibiyle hareket etmemizin meyvelerini alıyoruz. Mali tablodan tutun da her türlü belediyecilik hizmetlerine varıncaya kadar önemli başarılara imza atıyoruz. Hem büroda hem de sahada çalışan tüm mesai arkadaşlarıma üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu iftar yemeğinin kendisini belediyede çalıştığı 30 yıl öncesine götürdüğünü ve çok duygulandığını söyleyen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ise, “Hayatımın en güzel dönemi Konya’da, belediyede çalıştığım dönemdir. Belediyecilik demek birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik demektir. Taşeron firmada çalışan arkadaşlarımızın da sendikalı olması için ilk çalışmamızı Meram Belediyesi ile yapmak istiyoruz” diye konuştu. Genel Başkan Arslan, insanlık dramının yaşandığı Somali için başlattıkları ‘Yardım Et, Bir Can Kurtulsun’ kampanyasına herkesten destek beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.