Melikgazi Belediyesi Belsin Semtine Okul Yaptırıyor

Melikgazi Belediyesi Belsin Semtine Okul Yaptırıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 19 Mayıs Mahallesi'nde büyük bir eksikliği hissedilen okul inşaatının hızla devam ettiğini açıkladı. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Belsin semtinde, öğrencilerin...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 19 Mayıs Mahallesi'nde büyük bir eksikliği hissedilen okul inşaatının hızla devam ettiğini açıkladı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Belsin semtinde, öğrencilerin 70 kişilik sınıflarda eğitim gördüğünü bu neden ile halkın haklı isteği üzerine okul yapmaya karar verdiklerini, yapılan proje çalışması sonrası inşaata başladıklarını kaydetti.

Eğitime yapılan yatırım ve hizmetlerin ödüllendirildiğini ilkbaharda İLDEM de 32 derslikli Ramazan Büyükkılıç Okulu'nu hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Belsin 19 Mayıs Mahallesi'nde inşaatı devam eden okul, 1500 metrekare alana oturmaktadır. Bordum, zemin ve 2 kat olmak üzere 3 katlıdır. Derslikler 45 metrekare olup, 2 ayrı bilgisayar laboratuvarı, 1 fen laboratuvarı, 1 müzik odası ve 1 kütüphane odası bulunmaktadır. Tüm dersliklerde akıllı tahta bulunmaktadır. Engelliler için asansör ve tuvaletleri bulunmaktadır.” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr Memduh Büyükkılıç, inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini ve 2015-2106 eğitim ve öğretim yılında hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.