Mehmet Uğur: Ak Parti'nin Kaleleri Artık İyi Parti Diyor 

Mehmet Uğur: Ak Parti'nin Kaleleri Artık İyi Parti Diyor 

Siyasi Partilerin Karatay İlçe Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı. 

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur

Ak Parti'nin Kaleleri Artık İyi Parti Diyor 

 

Hepinizin bildiği üzere iktidar partisi olan AK Parti şehrimizin hem Merkez ilçelerinde hem de çoğu taşra ilçelerinde hattı sayılır oy alarak iktidar olmuştur. 

 

Hem genel seçimlerden hem de belediye seçimlerinde iktidar partisine en yüksek desteği veren şehirlerden bir tanesi de şehrimiz Konya'dır. 

 

Ancak özellikle son 2 yıldır AK Parti iktidarının vatandaştan uzaklaşan tavrı, vatandaşa tepeden bakan yaklaşımları, keyfi uygulamaları ve iradenin sahibi olan milleti unutması sebebiyle yüksek oranda destek veren vatandaşlarımız da artık kararlarında bir değişiklik yapma ihtiyacı hissetmektedir. 

 

Öyle ki geçen hafta Kadınhanı ilçemizin Mahmudiye Mahallesi'nde AK Parti'nin yüzde 90'a yakın oy aldığı bir mahallede İYİ Parti'ye katılım programı tertip ettik. Çok sayıda vatandaşımız İYİ Partili oldu. Aynı durum ilçemiz Karatay ve diğer birçok ilçemiz için de geçerlidir. Daha önceleri AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımız artık AK Parti'ye oy vermekten vazgeçtiklerini ve uzun zamandan beri aradıkları alternatifin İYİ Parti olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. 

 

Artık birçok AK partili keyfi uygulamalardan bıkmış vaziyette "ellerim kırılsaydı da AK Parti'ye oy vermeseydim" noktasına gelmiştir. Özellikle imar barışı uygulamalarından ve hobi bahçeleri uygulamalarından muzdarip olan çok sayıda vatandaşımız vardır.

 

 Geçtiğimiz hafta eğribayat mahallemizde hobi bahçelerinin belediye ve diğer ilgili kuruluşlar tarafından yıkılması sebebiyle vatandaşımız gerçek anlamda mağdur olmuştur. Bu insanların vakitlerini geçirebilecekleri özel bir alana devletin bu denli müdahalesi AK Parti'ye oy vermiş vatandaşları dahi gerçek anlamda üzmüş ve kızdırmıştır. 

 

Uzun süren tek başına iktidarlar güç zehirlenmesine sebebiyet  vermektedir. 19 yıldır aralıksız tek başına iktidar olan AK Parti de maalesef bu güç zehirlenmesinden fazlasıyla nasibini almış artık iradenin sahibi olan milleti unutmuş gücü ve kerameti kendinden menkul bir bakış açısıyla değerlendirilmiştir. 

 

İşte bu noktada vatandaşımız artık bir daha desene değiştirmiş ve kararını iyi parti'den yana kullanacağını ifade etmektedir. 

 

Demokrasilerde çare bellidir, çare seçimlerdir. Koyun sandığı milletin önüne görün milletin kararını. Bu kez farklı bir seçim olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.