Mehmet Genç güven tazeledi

Mehmet Genç güven tazeledi

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda 5. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Genç, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Kongre, Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Partimiz zor şartlar altında kuruldu. 2002 yılında halk perişandı. O zaman siyaset bir kenara, milletin derdi iş ve aşdı. Halk siyasetten bıkmıştı. Sokakta selamımız alınmıyordu. Millete çok çektirmişlerdi. Ancak AK Parti bir güneş gibi halkın üzerine doğdu. 12 yılda istikrarı sürdürdük. 2023 ve 2071 hedeflerine doğru hızla ilerlemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Genç

Seçimde güven tazeleyen Mehmet Genç ise, "Son derece koordineli ve büyük bir seçim çalışması yürüttük. Bunun neticesini ise Türkiye rekoru kırarak aldık. Önümüzde genel seçimler var. Bu seçimlerde de rekor yine Karatay'dan çıkacaktır. Türkiye son yıllarda önemli adımlar attı. Hedefler koyuldu. Türkiye 2023 ve 2071 hedeflerine hızla ilerlemektedir. Kişi başına düşen milli gelir yükseldi. Ekonomi, sağlık, ulaşım ve bir çok alanda ciddi atılımlar gerçekleştirdik. Karatay'de ise bir çok proje hayata geçirildi. 10 bin kişilik kongre merkezi yapıldı. İnşallah Şeb-i Arus törenleri de burada yapılacak. Biz bunları yaparken bizleri durdurmak isteyenler oldu. Gezi olayları, 17 ve 25 Aralık operasyonları ile bizlerin önüne taş koymak istediler. Ancak AK Parti iktidarı ile gözü açılan halk bu oyunlara gelmedi. Dik durduk. Gelmediğini de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdi" diye konuştu.

BERKHAN PARLAK - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.