Mehmet Çelen 30. ölüm yıldönümünde anıldı

Mehmet Çelen 30. ölüm yıldönümünde anıldı

CHP Konya eski İl Başkanı Mehmet Çelen, 30. ölüm yıldönümünde Beyşehir ilçesi Doğanbey Kasabasında mezarı başında partililerin katıldığı bir törenle anıldı

CHP Konya eski İl Başkanı Mehmet Çelen, 30. ölüm yıldönümünde Beyşehir ilçesi Doğanbey Kasabası’nda mezarı başında partililerin katıldığı bir törenle anıldı. Mehmet Çelen’in ölüm yıldönümü için düzenlenen törene, CHP İl Başkanı Cumhur Koyuncu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekili adayları Hüseyin Yağcı, Birgül Öztürk, Beyşehir İlçe Başkanı Fikret Tokgözol, Emen Belediye Başkanı Osman Demir, Çelen ailesinin yanı sıra çok sayıda partili ve Doğanbeyliler katıldı.

Mehmet Çelen’in oğlu Süleyman Çelen babasının 30. ölüm yıldönümünde yalnız bırakmayan partilileri ve Doğanbeylilere teşekkür etti. Babası Mehmet Çelen’in 1977-1980 yılları arasında CHP Konya İl Başkanlığını yaptığı dönemde Konya’dan 5 milletvekili ve bir de senatör çıkarıldığını söyledi.

CHP İl Başkanı Cumhur Koyuncu da, eski il başkanlarına ve Mehmet Çelen’in hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Partimizin 77 ruhu döneminde il başkanlığını yapan ve önemli hizmetler veren eski İl Başkanlarımızdan Mehmet Çelen’i ölüm yıldönümünde rahmetle anarken, onun şahsında partimize emeğe geçen il başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Aynı gün Doğanbey Kasabası CHP teşkilat binasının açılışı da yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.