Mehmet Baykan’dan Karadeniz çıkarması

Mehmet Baykan’dan Karadeniz çıkarması

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan, deyim yerindeyse Karadeniz’e çıkarma yaptı.

TASKK’ın 30. kuruluş yıldönümü nedeniyle Karadeniz gezisinde Trabzon, Ordu, Samsun ve Giresun’da açılışlara ve ödül törenlerine katılan Mehmet Baykan, bu ziyaretlerde yoğun bir ilgi görürken, yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini de paylaştı. Önce Trabzon TÜFAD şubesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’e Türk sporuna katkıları için brifing ve ödül takdimi törenine katılan  Mehmet Baykan, burada yaptığı konuşmada, Mehmet Ali Şahin’e, spordan sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüttüğü sırada, sporda da demokrasinin sağlanması ve geliştirilmesi açısından yaptığı çalışma ve katkılardan ötürü mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti. Mehmet Baykan daha sonra beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret etti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Yener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mehmet Baykan, “Trabzon’un Türk futbolu ve sporu için çok önemli olduğunu” vurguladı. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 4 kurucu şehrinden birinin Trabzon olduğunu hatırlatan Baykan, amatör spora katkılarından dolayı Trabzonspor’a teşekkür borçlu olduklarını söyledi. Asbaşkan Hasan Yener ise ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Baykan’a bu ziyaretin anısına plaket verdi. Trabzon ASKF’nin TASKK’ın 30. yıl kutlama törenine katılan Mehmet Baykan, Karadeniz gezisinin ikinci durağında Samsun’a gitti. Mehmet Baykan burada da ödül törenine katıldı.  TASKK tarafından hazırlanan slayt ekrana yansıtılarak konukların izlemesine sunuldu. Geceye, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından yaptırılan günün anısına şiltlerin dağılımı ile devam edildi. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 30 Yıl önce kurulmasına öncülük eden hayatını kaybetmiş kurucu üyeler anısına plaketler verildi. Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın’a Samsun ASKF Hizmet ödülü ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a gecenin anlamına ait plaket, Genel Başkan Mehmet BAYKAN tarafından takdim edildi. Samsun ASKF tarafından Samsun sporuna yapmış bulunduğu katkılardan dolayı Samsun Milletvekili Fatih Öztürk’e ve gecenin anlamı ve Samsun’u ziyaretleri anısına Genel Başkan Mehmet Baykan’a Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın Plaket takdim etti.
ORDU VE GİRESUN’DA DA ETKİNLİKLERE KATILDI
Konfederasyon Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, Ordu’da yapılan törende yaptığı konuşmada, “25. Amatör Federasyonu ziyaret ederken Ordu’ya da uğrama fırsatımız oldu. Bu ortamı görmek, arkadaşlarımızla kucaklaşmak bizim görevimizdi” dedi.
Aynı zamanda TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğu için işlerinin yoğunluğundan ziyaretlerini kısa tutmak zorunda kaldığını söyleyen Baykan, Denizli, Konya, Kütahya, Kocaeli ve K.Maraş illerini pilot bölgeler seçerek, filiz lisan işlemleri konusunda bu bölgelerle başlayacak olan çalışmaları daha sonra diğer illere yayacaklarının müjdesini verdi.
Ordu  Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Osman Çakmak, kendilerini ziyaret ederek onurlandıran Genel Başkan ve ekibine teşekkür etti. Daha sonra ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri isteklerini Genel Başkan’a ilettiler.
GİRESUN’DA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
Daha sonra Giresun’a geçen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu da ziyaret etti. Giresun ASKF’ye ziyaretinde yanında Konfederasyon Genel Başkan Yardımcıları Şener Aydın, Selahattin Çodur, Samsun TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Trabzon TFF Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu bulundular. Genel Başkan Mehmet Baykan’ ı Giresun’da  Giresun ASKF  Yönetim, Denetim kurulu, Taban birliği temsilcileri ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Soner Mağden tarafından çiçeklerle karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.