Mega Fabrikalar: Vestel belgeselinin gösterimi yapıldı

Mega Fabrikalar: Vestel belgeselinin gösterimi yapıldı

National Geographic Channel'in dünyaca ünlü markalara yer verdiği Mega Fabrikalar belgesel serisine giren dünyanın ilk elektronik ve beyaz eşya firması, Türkiye'nin ise ilk markası Vestel oldu.

National Geographic Channel'in dünyaca ünlü markalara yer verdiği Mega Fabrikalar belgesel serisine giren dünyanın ilk elektronik ve beyaz eşya firması, Türkiye'nin ise ilk markası Vestel oldu. "Mega Fabrikalar: Vestel" belgeselinin özel gösterimi dün akşam yapıldı.

Zorlu Ailesi'ni temsilen Selen, Olgun ve Berrin Zorlu'nun ev sahipliği yaptığı özel gösterime Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Fox International Channels Afrika ve Avrupa Başkanı Jesus Perezagua,-Fox International Channels Güneydoğu Avrupa ve Avrasya Başkan Yardımcısı Adam Theiler-ve çok sayıda davetli katıldı.

"Mega Fabrikalar: Vestel" belgeseli için 6 kişilik bir ekip Vestel City'de 12 gün süren çekimler sonunda saatlerce görüntü aldı.-

Çekimlerde Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, prodüksiyon ekibi ile tüm fabrikaları dolaşarak haftalık rutininin mercek altına alınmasına izin verdi.

Mega Fabrikalar formatı ve çekim teknikleriyle hazırlanan 45 dakikalık belgeselin prömiyeri, 24 Mart Pazar günü saat 22:00'de National Geographic Channel'da yayınlanacak. Belgeselin, Türkiye'nin ardından dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.