Medya bizi yönlendiriyor

Medya bizi yönlendiriyor

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Arık, "Medyanın görevi halkı olan olaylar ile ilgili bilgilendirmektir. Çünkü ülkemizdeki ve dünyadaki haberlere insanlar kendileri ulaşmakta zorlanıyorlar” dedi

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu Konya Medya Akademisi geçtiğimiz gün final programını yaparak nihayete erdi. Akademi bünyesinde öğrencilere grafik tasarım, video kurgu, fotoğrafçılık, hitabet teknikleri ve sosyal medya kullanımı dersleri verildi. Radyo-TV Programcısı Mehmet Ali Kayacı, Saadet Partisi GİK Üyesi Yusuf Karaağaç, Radyo-TV Programcısı Şevket Uzun, Kanal 42 Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Küçükgünay gibi isimlerin katıldığı akademinin halka açık bölümünde ise Yazar Nihat Genç, Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş akademi katılımcılarına hitap etti.  Akademi'nin kapanış programında Mustafa Yılmaz akademi katılımcılarına ve partililere hitap etti. Kapanış programında konuşan Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Arık, "Öncelikle bu akademiyi tertip eden tanıtma başkanlığımız başta olmak üzere, bu akademide öğrenim gören ve akademi bünyesinde gerçekleştirilen konferanslar serisine katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızın tüm dünyanın saadeti için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

MEDYA BİZİ YÖNLENDİRİYOR

“Biz bu çalışmaları gerçekleştirirken başta bütün dünyanın ve İslam aleminin yeniden refaha kavuşmasını amaçlayarak gerçekleştiriyoruz” diyen Arık, şöyle konuştu: “Medyanın görevi halkı olan olaylar ile ilgili bilgilendirmektir. Çünkü ülkemizdeki ve dünyadaki haberlere insanlar kendileri ulaşmakta zorlanıyorlar. Bu bağlamda bizim beklentimiz bu yönde fakat gerçekte böyle olmuyor. Bizim görmemizi istediklerini görüyoruz. Düşünmemizi istediklerini düşündürecek yayınlar ile karşı karşıyayız. Normal medyada para ve güçle, sosyal medyada troller ile bu kontrolü toplum üzerinde kuruyorlar. Ülkemizde ve dünyada insanlar bu şekilde yönetiliyor. Biz bütün insanlığın huzuru ve saadeti için akıl ve düşünme emniyetini olmazsa olmaz şart olarak görüyoruz. Evlerimizde televizyonlar, bilgisayarlar, ceplerimizde telefonlar… Bunlardan dolayı biz medya ve haber konusundaki eğitimleri ve bu farkındalık sahibi insanların sayısının artması için atılan adımları çok önemsiyoruz. Bu sebeple tertip etmiş olduğumuz medya akademisi programını nihayete erdirdik. Bu programlardan hâsıl olan şuur ve farkındalık dünyayı sömüren herkesi kendine köle yapmak için çalışan siyonizme ve bu medyayı elinde tutanlara karşı çok büyük ve önemli bir hamledir. Onları ve sistemlerini, zalim düzenlerini bu şuurdaki gençler değiştirecektir. Mart ayı boyunca gerçekleştirilen medya akademisinin, fotoğrafın tamamını görme konusunda bundan sonra daha dikkatli ve tedbirli davranma konusunda hepimize büyük katkıları oldu. Katılanları tekrar tebrik eder, emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.” Programın sonunda akademide başarı gösterenlere plaket takdimi yapıldı ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.