Medaş Pansu virajında

Medaş Pansu virajında

3. Lig’e yükselme heyecanı bugün Adana Grubu’nda oynanacak maçlarla başlıyor. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Medaş Tek Meramspor, Kayseri Pansu ile zorlu bir 90’a çıkıyor

TFF 3. Lig’e yükselme 1. kademe maçları Adana Grubu’nda heyecan bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Medaş Tek Meramspor, bugün Kayseri Pansu Şekerspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. K.Kaynak ve Kardeşleri Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Oynadığı amatör ligde 24 maçta 120 gol kaydeden Kayseri Pansu ile erken final niteliği taşıyan maçta karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, alacağı galibiyetle bir üst tura çıkmanın hesaplarını yapıyor.
Zorlu karşılaşma öncesinde oldukça moralli bir görüntü çizen Medaş’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Yaklaşık bir haftadır Adana’da çalışmalarına devam eden mavi-beyazlıların Kayseri Pansu önüne Mustafa, Ahmet, Taner, Hasan Hüseyin, İbrahim, Ebu Bekir, Hüsamettin, Timur, Serkan, Tuğrul ve Harun 11’i ile çıkması bekleniyor. Öte yandan temsilcimizin grubunda Nevşehir Narspor ve Mersin Akdeniz yer alıyor.
Mavi-beyazlı ekibin antrenörü Cengiz Savaş, Adana Grubu’nda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Bugün onayacakları Kayseri Pansu’yu mağlup ederek, Grup’tan çıkma adına önemli bir adım atmak istediklerini ifade eden Savaş; “Zorlu rakibimiz ile oynayacağımız maç erken final niteliği taşıyor. Kayseri Pansu’nun gücünü biliyoruz. Ancak bizde iyi bir ekibiz ve çalışmalarımızı moralli bir şekilde tamamladık. Bugün sahaya çıkarak elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Takımın çok iyi bir hava yakaladığının altını çizen Kulüp Başkanı Kasım Tekeci ise bugün kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Güçlü bir ekiple mücadele edeceklerini ancak hiçbir maçın oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılmadığını kaydeden Tekeci; “Biz iyi bir takımız ve bugün sahada gülen taraf olmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz ve Konya’nın yüzünü ağartacağız” dedi.
Öte yandan 3. Lig’e yükselme 1. kademe maçları Ankara Grubu’nda mücadele edecek olan Sarayönüspor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor’un karşılaşmaları önümüzdeki hafta içinde start alacak. Ayrıca bu sezon son kez yapılacak olan TFF 3. Lig’e Yükselme müsabakaları bundan sonraki sezonlarda 81 ilin takımlarının katılacağı Deplasmanlı Lig statüsünde oynatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.