"Meclis'te Şiddet Meşru Olur İse Sokakta Hayli Hayli Meşru Olur"

"Meclis'te Şiddet Meşru Olur İse Sokakta Hayli Hayli Meşru Olur"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, "Meclis'te şiddet meşru olur ise sokakta hayli hayli meşru olur." dedi. Özgündüz,TBMM Genel Kurul Salonu'nda 60 AK Partili vekilin "Hükümet Türkmenlere neden sahip çıkmıyor"...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, "Meclis'te şiddet meşru olur ise sokakta hayli hayli meşru olur." dedi. Özgündüz,

TBMM Genel Kurul Salonu'nda 60 AK Partili vekilin "Hükümet Türkmenlere neden sahip çıkmıyor" diyen 5 MHP'li vekili darp etmesiyle ilgili de şunları kaydetti: "Başbakan, Haşhaşin grubu arıyorsa, Meclis'te grubuna baksın."

CHP Milletvekili Özgündüz, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Recep Tayyip Erdoğan Haşhaşin diyor ya, 'fedailer' Haşhaşin arıyorsa Meclis'e baksın. Meclis'te kendi grubuna baksın, fikirlere karşı, fikri olmayan, söz söyleyemeyen ve şiddete başvuran Haşhaşin grubu arıyorsa, Meclis Grubu'na baksın orada görecektir." diye konuştu.

"MECLİS'TE ŞİDDET MEŞRU OLURSA SOKAKTA HAYLİ HAYLİ MEŞRU OLUR"

Meclis'te AK Parti içinde yer alan bir grubun sadece Tayyip Erdoğan'ın koruyucusu ve fedaisi konumunda olduğunu savunan Özgündüz, "Bunlar sadece şiddeti bir yöntem olarak seçmişlerdir. Söyleyecek fikirleri yoktur. Fikirlere karşı, karşı fikirleri olmayan insanlar şiddete başvurur. Bunu Meclis'te yapıyorlar. Ama buradan uyarıyorum; Meclis'te şiddet meşru olur ise sokakta hayli hayli meşru olur. Orada yaptıkları orada kalmaz, yarın bunun karşılığını sokakta görebilirler. Bunu bilsinler." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.