Maskeli Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Takıldı

Maskeli Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Takıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maskeli iki kişinin hırsızlık anı güvenlik kameralarına yakalandı. Elindeki sopa ile iş yeri girişindeki kamerayı kıran kişi ya da kişiler, lastik dükkanındaki yeni lastikleri kapalı kamyonete koyarken, kırmak...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maskeli iki kişinin hırsızlık anı güvenlik kameralarına yakalandı. Elindeki sopa ile iş yeri girişindeki kamerayı kıran kişi ya da kişiler, lastik dükkanındaki yeni lastikleri kapalı kamyonete koyarken, kırmak istedikleri kameralara yakalandılar.

Olay, Ereğli ilçesi Kışla Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre geçtiğimiz gece saatlerinde lastik dükkanına gelen kişi ya da kişiler, araçlarını park ettikten sonra çevrede araştırma yaptılar, ardından iş yerine ait güvenlik kamerasını kırmaya çalıştılar. Yaklaşık 3 dakika sonra kamerayı kıran yüzleri maskeli iki kişi, kırmak istedikleri kameraya yakalandı. Kamerayı kırdıktan sonra kepenk kilitlerini kıran hırsızlar, iş yerindeki yeni lastikleri araca yükleyerek ortalıktan kayboldu.

"DÜKKANI AÇMAYA GELDİĞİMDE FARK ETTİM, ZARARIM YAKLAŞIK 80 BİN LİRA"

Sabah saat 07.30'da iş yerini açmaya gelen Necati Günay, iş yeri önünde yeni lastiklerin olduğunu ve kepenk kilitlerinin de kırılmış olduğunu görünce dükkana hırsız girdiğini anlamış. Önce oğluna, daha sonra da polise haber verdiğini kaydeden Necati Günay, "Sabah saatlerinde dükkânı açmaya geldiğimde, yeni lastikleri koymuşlar dışarıya, 4 tane. Kendi kendime bu lastikler dışarıda niye duruyor dedim. Kepenge baktım kepengin kilidi yok, hemen oğlumu aradım. Oğlum dedim sen dükkândan lastik aldın mı dedim, yok baba dedi. Kepengi açtım baktım, lastikler yok. 150-200 tane lastiğim yok. Hemen komşuyu çağırdım, Hikmet abiyi. Hikmet ağabey dükkânı soymuşlar dedim. Ondan sonra polislere haber verdim. Polisler geldi arkadaşlar geldi. İnceleme yaptılar. Maskeli arkadaşlar, ben tanıyamadım 2 kişiler. 1 tanesi kamerayı kırıyor. Kamerayı kırdıktan sonra 2 kişi geldi lastikleri yükleyip gidiyorlar. Kamerada belli oluyor. Ben bundan hiç bir şey anlamadım. Zararım şu anda nereden bakarsan bak 60-70 bin var." dedi.

Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlatan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş yerine ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.