Marmaris’te 11 Mülteci Ve 5 Organizatör Yakalandı

Marmaris’te 11 Mülteci Ve 5 Organizatör Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollarla Yunan Adası’na geçmeye çalışan aralarında bebek ve kadınların da bulunduğu 11 Suriyeli mülteci ile 5 organizatör yakalandı.Edinilen bilgiye göre, devriy...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollarla Yunan Adası’na geçmeye çalışan aralarında bebek ve kadınların da bulunduğu 11 Suriyeli mülteci ile 5 organizatör yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, devriye görevi yapan Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye 60 kilometre uzaklıktaki Taşlıca Mahallesi Görece Koyu’nda biri lüks 2 otomobilden indirilen bir grup mültecinin botla Yunanistan’ın Simi (Sömbeki) Adası’na yasa dışı yollarla geçmeye çalıştıklarını belirledi. Araçlarda ve botta yapılan aramada biri iki aylık bebek 6’sı çocuk, 3’ü kadın ve 2’si erkek toplam 11 Suriyeli yakalandı.

Olayda bir bot ele geçirilirken, kaçakları olay yerine getirdikleri ve organizatör oldukları iddia edilen Tornike. C, Levan O., Kakha K., Tolika K. ve O.D. isimli 1’i kadın, 3’ü Gürcistan uyruklu toplam 5 kişi de gözaltına alındı. Zanlılar Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Marmaris Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.