Marifete ve hizmete ödül

Marifete ve hizmete ödül

Sadece Konya'nın değil, Türkiye'nin 81 ilinde ve bu illerin ilçelerinde gençliğe ve spora yaptığı hizmetlerle gönüllere giren Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'e ASKF'den hizmet ve onur ödülü.

Sadece Konya'nın değil, Türkiye'nin 81 ilinde ve bu illerin ilçelerinde gençliğe ve spora yaptığı hizmetlerle gönüllere giren Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'e ASKF'den hizmet ve onur ödülü. Özellikle Konya'da ve ilçelerinde gençliğe ve spora yaptığı hizmetlerle takdir toplayan hemşehrimiz Müsteşar Faruk Özçelik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, iltifatı sonuna kadar hakediyorlar. 

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 13 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirilen ve amatör spor branşlarında yılın "EN" başarılı sporcularının ve kulüplerinin ödüllendirildiği tören geçtiğimiz haftalarda Bera Hotel'de gerçekleşmişti. EN'ler listesinde Konya'da yapımı tamamlanan ve devam eden çeşitli spor tesislerinin gerçekleşmesinde üstün gayreti, çalışmalarının yanı sıra amatör spora verdiği destek ve katkılarından dolayı "Merhum Faik Özköksal Onur Ödülü"nü Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'e verilmişti. "EN"ler törenine  yoğun programlarından dolayı katılamayan Müsteşara ödülü makamında Konya amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay tarafından takdim edilerek amatör spor ve gençlik adına tekrar teşekkür edildi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız ASKF Başkanı Remzi Ay, “Sadece Konya'da değil, Türkiye'nin 81 ili ve yüzlerce ilçesinde gençliğe ve spora yatırım yapılmışsa ve yapılan tesisler avrupaı standartlarda ise Müsteşarımız Faruk Özçelik Bey ile Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan Beyin çabaları gözardı edilemez. Dolayısıyla bu ödülü analarının ak sütü gibi haketmişlerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.