Marians Pahars: İyi Bir Skorla Ayrılacağımızı Düşünüyorum

Marians Pahars: İyi Bir Skorla Ayrılacağımızı Düşünüyorum

Letonya Milli Takımı Teknik Direktör Marians Pahars, Türkiye karşısından iyi bir skorla ayrılacaklarını söyledi.2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde yarın Türkiye ile karşılaşacak Letonya'da teknik direktör Marians Pahars ve futbolcu...

Letonya Milli Takımı Teknik Direktör Marians Pahars, Türkiye karşısından iyi bir skorla ayrılacaklarını söyledi.

2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde yarın Türkiye ile karşılaşacak Letonya'da teknik direktör Marians Pahars ve futbolcu Gints Freimanis, Skonto Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Pahars, İzlanda maçında kötü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bununla birlikte Türkiye maçı daha bir anlam kazandı. Zor bir periyodun içindeyiz. Şu anda Türkiye karşılaşmasına odaklanmamız gerekiyor. Bu karşılaşma 2014 yılında evimizde son mücadelemiz olacak. Yarın evimizdeki son mücadele olmasından dolayı güzel bir atmosfer bekliyoruz. Umut ediyorum ki bizim için iyi bir skor alacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin çok tahlikeli bir takım olduğunu dile getiren Pahars, "Avrupa çapında oyuncuları var. Özellikle Arda Turan, Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri. Özellikle ona dikkat etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İzlanda ile Türkiye'yi kıyaslayan teknik adam, "Türkiye bireysel güçlü bir takım fakat İzlanda takım oyunu açısından daha iyi bir görüntü veriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Letonyalı futbolcu Gints Freimanis ise "İzlanda maçında inanılmaz bir atmosfer vardı. İzlanda karşısında kötü bir skor aldık. Ama Türkiye karşısında bunu unutturmak istiyoruz. Sonuçta maç 0 - 0 başlayacak." dedi.

LETONYA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Letonya Milli Takımı, Skonto Stadı'nda yaptığı antrenmanla Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.