Margaçlar iftarda buluşturdu

Margaçlar iftarda buluşturdu

Margaçlar İnşaat geleneksel iftarını, yapımı süren Marina Park Villaları'nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programa Kick Boks Türkiye Şampiyonluğu gibi başarıları bulunan Serhat Değirmenci de katıldı

Konya'nın öne gelen inşaat firmalarından Margaçlar İnşaat, geleneksel iftarını dün yapımı devam eden Marina Park Villa'da gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu iftara sektör temsilcileri, ev sahipleri ve aile yakınları katıldı. Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Berber misafirlerini kapıda karşıladı. İftar öncesinde masaları tek tek gezen Berber, katılımcıların Ramazan-ı Şerif'ini kutladı. İftar programını Buhara Mahallesi'nde bulunan Marina Park Villa gibi büyük bir projenin yanında yapmanın gurur verici olduğunu dile getiren Berber, "Bugün Marina Park Villalarımız hızla yükseliyor. İnşallah planladığımız tarihte sonlandıracağız. Ramazan sevinci paylaştıkça çoğalır. Bizler de Allah'ın bize verdiği rızkı paylaşmak istedik. Marina Park Villaları 4+1 dairelerden oluşmaktadır. 20 adet dairemiz bulunmakta. Şu anda yapımı devam etmekte. Güzel bir şekilde ilerliyoruz inşaatımız. Vatandaşlarımız daire planlarına internet sitemizden bakabilir. Ya da bizimle iletişime geçerek yakından da görebilir. Daire almayı düşünen vatandaşlarımızın ellerini çabuk tutmasını öneriyorum" ifadelerini kullandı.

uuu-(1).jpg

DÜNYA ŞAMPİYONU DA İFTARDAYDI

Selçuk Üniversitesi'nde eğitimini tamamlayan, bir zamanlar Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Kick-Boks Takımı sporcusu olan ve Kick-Boks Türkiye şampiyonu gibi başarıları bulunan Serhat Değirmenci de iftar programına katıldı. Margaçlar İnşaat'ın sponsorluğunu yaptığı Değirmenci, "Üniversite yıllarından sonra tekrardan Konya'ya gelmek bizim için anlamlı. Abdullah beye bu daveti için teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman yanımda oldu ve desteğini esirgemedi. Devlet sporcuyu destekleme konusunda yetersiz kalıyor. Abdullah bey gibi sporcunun kıymetini bilen birkaç işadamı sporcuya sahip çıkıyor. Bu da yeni sporcuların yetişmesine engel oluyor. Spor teşvik edilmiyor" diye konuştu. Gençlere tavsiyelerde de bulunan Değirmenci, "Haberlerde görüyoruz, genç yaştaki kardeşlerimiz sigara, uyuşturucu, bonzai gibi kötü alışkanlıklara bulaşmakta. Birilerinin teşviki ile bunlar başlıyor. Hiçbir kardeşimizin bu kötü alışkanlıklara bulaşmamalarını istiyoruz. Spor yapabilirler. Genç yaşlardaki o aktif olma isteği spor ile yerine getirebilirler" sözlerini kullandı. Değirmenci'nin Kick Boks Türkiye Şampiyonluğu, Boks Türkiye Şampiyonluğu, WAKO (Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği) Avrupa Bronz Madalya, Sport Accord Dünya Dövüş Oyunları Gümüş Madalya, WCSF Avrupa Şampiyonluğu gibi çok sayıda başarısı bulunmakta.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

uuu-(2).jpg

uuu-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.