Mardin’de 6 İlçede Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Mardin’de 6 İlçede Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Mardin’de IŞİD’in Kobani'ye saldırılarını protesto eden PKK yandaşları ile polis arasında çıkan çatışmalardan sonra güvenlik nedeniyle 6 ilçede Valilik emri ile sokağa çıkma yasağı ilan edildi.Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde...

Mardin’de IŞİD’in Kobani'ye saldırılarını protesto eden PKK yandaşları ile polis arasında çıkan çatışmalardan sonra güvenlik nedeniyle 6 ilçede Valilik emri ile sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde saat 17.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı getirildi. Savur, Derik, Mazıdağı ve Dargeçit ilçelerinde ise saat 18.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı konuldu.

Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçesinde olayların büyümesi üzerine polis yetersiz kaldı. Gerginliğin had safhada ulaştığı Kızıltepe ve Nusaybin ilçesinde olaylar kontrolden çıktı. Nusaybin ilçesinde bir dershane ateşe verildi. Birçok noktada göstericiler polis ile çatıştı. İlçelerde birçok resmi kurum, okul binası, banka, market ateşe verildi. Yollar trafiğe kapatıldı. İlçelere giriş ve çıkış yapılamıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.