Manisasporlu Kalabane ölümden döndü

Manisasporlu Kalabane ölümden döndü

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Manisasporlu futbolcu Oumar Kalabane, otomobiliyle takla attı.

Kaza sonucu hafif yaralanan Kalabane, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, gece saat 04.00 sıralarında Yeşildere yolu Buca Askeri İnzibat Komutanlığı önünde meydana geldi. Eşini Adnan Menderes Havalimanı'na bırakan Oumar Kalabane, dönüş yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla takla attı. Kalabane, aracın hava yastıklarının açılması sayesinde kazayı hafif yaralı atlattı.
Olay yerine çağrılan ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan futbolcunun sağlık dudurumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazanın ardından İzmir'e gelen Manisaspor Genel Müdürü Alparslan Kaya, futbolcularının ciddi bir sağlık probleminin olmadığını söyledi. Kalabane'nin, frenlerinde yaşadığı bir problem deneniyle önündeki araca çarpmamak için duvara çarpmak zorunda kaldığını ifade eden Kaya, "Her hangi bir sağlık problemi yok. Sadece kafasına birkaç tane dikiş atılmış. Kolunda da hafif ezik var. Kırık çıkık yok. İki üç saat sonrada taburcu olacak. Doktorun söylediğine göre 15-20 gün içinde eski sağlığına kavuşur. Araç çok kötü gözüküyor ama herhangi bir sağlık problemi yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.