Manchester United - Galatasaray biletleri kapış kapış!

Manchester United - Galatasaray biletleri kapış kapış!

Galatasaray taraftarı, Aslanın 19 Eylülde deplasmanda Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ilk maçının biletlerini adeta kapıştı.

Uzun zaman sonra tekrar Devler Ligi’nde boy gösterecek olmanın sevincini yaşayan Galatasaray taraftarı, Aslan’ın 19 Eylül’de deplasmanda Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ilk maçının biletlerini adeta kapıştı.

MyBilet adına açıklama yapan Genel Müdür Bahar Okyar, biletlerin satışa açılmasından kısa bir süre sonra tüm kontenjanların tükendiğini söylerken, Galatasaray’ın Manchester deplasmanının yanı sıra, 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Romanya’da CFR Cluj ve 5 Aralık Çarşamba günü Portekiz’de SC Braga ile oynayacağı maçlarda da uluslararası seyircilere açık olan biletlerin satışını yapacaklarını ifade etti.

Yoğun ilgiden memnun kaldıklarını belirten Okyar, milli takımın Macaristan’la 16 Ekim’de deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile Fenerbahçe’nin 4 Ekim’deki Mönchengladbach ve 22 Kasım’daki Marsilya deplasman maçlarının biletlerinin de satışta olduğu bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.