MAN, 2. şubesini açtı

MAN, 2. şubesini açtı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu, "Konya MAN kamyonları ile özdeşleşmiş bir şehir. Bayrağımızın en yüksek dalgalandığı şehir, Konya'dır" dedi

MAN Kamyon ve Otobüs, İstanbul'dan sonra ikinci şubesini Konya'da açtı. Ankara Caddesi'nde bulunan şubenin açılış törenine otomotiv sektöründen bir çok isim katıldı. Kurdele kesiminden önce konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu, Konya'nın MAN kamyonlarına olan ilgisinin büyük olduğunu söyledi. İstanbul'dan sonra, Konya'da 2. şube açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekiroğlu, "MAN Trucks, dünyanın teknolojik ürünler üretme alanında en büyük kurumlardan bir tanesidir. 250 yılı devirmiş bir şirket. Tabi bu süreç içerisinde bir çok başarıla imza atıldı. MAN Konya tesisleri, 3000 metrekaresi kapalı, toplam 14000 metrekarelik bir alan üzerinde kuruldu. Tesislerde sıfır ve ikinci el araç satışı, boya kaporta dahil olmak üzere her türlü servis hizmeti, eğitim hizmetleri verilecek. Ekonomik sürüş, araç teknik eğitimi gibi etkinliklerin de yapılacağı MAN Konya tesislerinde araç finansmanı konularında da hizmet verilecek" ifadelerini kullandı.

KONYA, MAN'IN BAŞKENTİ

Konya'nın MAN kamyonları ile özdeşleştiğini ifade eden Bekiroğlu, "Konya, MAN markası ile özdeşleşmiş, geçmişten günümüze kadar bayrağımızın en yükseklerde dalgalandığı bizim için vazgeçilmez bir şehir. MAN olarak müşterilerimize daha yakın olabilmek, ihtiyaçlarına en etkin şekilde cevap verebilmek adına İstanbul’dan sonra kendi bünyemizdeki ikinci satış ve servis noktamızı Konya’da devreye almaya karar verdik. Konya halkının ve değerli MAN müşterilerimizin göstereceği ilgi, bu kararımızın ne kadar isabetli ve doğru bir karar olduğunu ortaya koyacaktır" diye konuştu. Şube hakkında bilgi veren Bekiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ""MAN Konya Satış ve Servis Merkezi, 1.500 metrekare kapalı alanda 4 bakım-onarım kanalı, 1 fren test kanalı, şase ve kabin doğrultma tezgahları ve otobüs-kamyon boya fırınına sahip bulunuyor. Servisimiz bakım-onarım işlemleri için günlük 20 araç, aylık ise 500 araca hizmet verebilecek. Serviste MAN standartlarına uygun bakım-onarım, kaporta-boya işlemleri yapılabildiği gibi ön düzen ölçümü ve onarımı da yapılabilecek. MAN Konya Yedek Parça departmanı dispozisyon çalışmaları ile müşteri istekleri ve ihtiyaçlarını sadece Konya için değil tüm çevre şehirler için de en hızlı şekilde karşılayabilecek durumda. Yeni merkez Konya başta olmak üzere, ağırlıklı olarak Aksaray, Niğde Karaman, Afyon, Kayseri,Sivas ve Nevşehir illerine yoğunlaşacak."

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.