Maliyespor: 4 Ereğli Şekerspor: 2

Maliyespor: 4 Ereğli Şekerspor: 2

3 Nolu Sahada oynanan günün ikinci maçında ise B Grubunda düşme hattında bulunan Maliyespor, ligin zirvesi için mücadele eden Ereğli Şekersporu konuk etti.

Amatör 1. Küme Futbol’da heyecan devam ediyor. 3 Nolu Saha’da oynanan günün ikinci maçında ise B Grubu’nda düşme hattında bulunan Maliyespor, ligin zirvesi için mücadele eden Ereğli Şekerspor’u konuk etti. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan maçı Maliye 4-2 kazanmasını bildi ve önümüzdeki haftalarda ligde kalabilme umutlarını artırdı. Maça olduka iyi başlayan Maliyespor 15. dakikada Sefa ve 21. dakikada Doğuş’un ayağından bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Ereğli Şekerspor ise Maliye’ye 25. dakikada Halit ile cevap verdi 2-1. Bu golden sonra ataklarının hızını kesmeyen Maliye 38. dakikada Ali Başarı ile durumu 3-1 yaptı ve soyunma odasına moralli gitti. Maçın ikinci yarısına Ereğli iyi başladı ve 51. dakikada Murat ile durumu 3-2’ye getirdi. Maçta gol perdesini Maliye kapattı. Mutlak üç puan parolası ile maça çıkan Maliye 69. dakikada Ahmet ille bulduğu golle karşılaşmayı 4-2 kazandı.

SAHA: 3 Nolu Saha
HAKEMLER: Mehmet Himyeri, Deniz Gönen, Melih İnce.
MALİYESPOR: Serbay, Ömer, Yaşar, Ali, Ramazan, kerem, Ahmit Sezgin, Ahmet Keskin, Sefa, Selimcan, Doğuş.
EREĞLİ ŞEKERSPOR: Hakan, Özkan, Samet, Mehmet, Oğuzhan, Musa Deniz, Ferudun, Ahmet Aksoy, murat, İlkay, Halit.
GOLLER:Dk 15 Sefa, Dk 21 Doğuş, Dk 38 Ali Başarı, Dk 69 Ahmet (Maliyespor). Dk 25 Halit, Dk 51 Murat (Ereğli Şekerspor).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.