MAKTEK göz dolduruyor

MAKTEK göz dolduruyor

Takım Tezgâhları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliğiyle düzenlenen, 300'den fazla katılımcı firmanın yer aldığı 2023 MAKTEK Konya Fuarı sürüyor. Fuar büyük ilgi görüyor

HİDROLİKSAN 40 YILLIK TECRÜBE

Makine fuarında yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu dile getiren Hidroliksan Firma Sahibi Halim Usta, “Makine fuarında yerimiz aldık fuara gösterimlin ilgiden memnunuz. Müşterilerinize en kaliteli ve güvenilir ürünleri sunmaya devam edeceğiz.

whatsapp-image-2023-10-13-at-10-37-41.jpeg

Hidrolik Pres makinaları üretiminde sektöründe lider olmayı hedefleyen, kalite yönetim sistemini sürekli iyileştirerek geliştirmeyi ilke edindik. Kaliteli ve güvenli tezgâhlar üretmeyi amaçlıyor bu doğrultuda üretim yapıyoruz. ARGE çalışmaları ve yeni teknolojik gelişmeler ile sürekli yenileniyoruz” dedi.

whatsapp-image-2023-10-13-at-10-37-41-1.jpeg

DEVÇELİK, SEKTÖRÜN YILDIZLARINDAN

Konya sanayisinin güçlü ve istikrarlı firmalarından Dev Çelik, Konya Makine Fuarı’ndaki standında müşterilerine ürün gamını gösterme fırsatı yakalıyor. Dev Çelik Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Devecioğlu, “40 yıldır hizmetlerine özenle devam ediyoruz. Geniş ürün gammı ile otomotiv yan sanayi, makine imalat sanayi ve birçok sanayi sektörünün ihtiyacı olan malzeme tedarikini sağlıyoruz. Uluslararası belgelerine sahip çelik, boru, mil ve şerit testere alanlarında onlarca ürünü, kaliteden ödün vermeden imalatçılarla buluşturuyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-10-13-at-10-37-41-3.jpeg

HİLALSAN SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN

Hilalsan Makina MAKTEK Konya Fuarındaki ilgi çekici standında müşteri ve ziyaretçilerini konuk ediyor. 1984 yılında kurulan Hilalsan, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bugün CNC Hidrolik Abkant Presler, CNC Hid.Açı Ayarlı Giyotin Makas, Redüktörlü Giyotin Makas, Hidrolik Kombine Makas, Hidrolik C Tipi Bükme Presi, Hidrolik Sıvama Pres ve Özel Amaçlı Presler ile devam ediyor. Hilalsan Makine Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Coplan, AR-Ge’ye büyük önem verdiklerini belirterek, kaliteli ürünleri müşterilerine sunduklarını kaydetti.

whatsapp-image-2023-10-13-at-10-37-41-2.jpeg

TFON MAKİNE NİTELİKLİ ÜRÜNLER

Tfon Makine Fuarının en dikkat çeken firmaları arasında yer aldı. Tfon Grup Genel Müdürü Ahmet Yavuz Güngör, “Metal işleme sektöründe 1977'den bu yana hizmet veriyoruz Telefoncular Grup, sektörde karşılaşılan en büyük problemlerden biri olan alevli kesim sonrası oluşan çapakların temizlenmesi, keskin kenarların yuvarlanması ve doğrultma sorunlarının önüne geçilebilmesi adına metal işleme makineleri sektörüne adım attık. Çalışmalarımız müşterilerimizden gelen istekler de dikkate alınarak yeni yatırımlarla ürün yelpazemiz genişleyerek devam edecektir” ifadelerini kullandı

whatsapp-image-2023-10-13-at-10-37-41-5.jpeg

HAMDİ BUĞUR/ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.