Lisede Bıçaklı Saldırı Dehşeti

Lisede Bıçaklı Saldırı Dehşeti

Çek Cumhuriyeti'nde akli dengesi bozuk bir kadın, lisede üç öğrenciyi bıçakladı. Saldırıda 16 yaşındaki erkek öğrenci ölürken, iki kız da yaralandı.Başkent Prag'ın 120 kilometre güneydoğusundaki Zdar nad Sazavou'da düzenlenen saldırının...

Çek Cumhuriyeti'nde akli dengesi bozuk bir kadın, lisede üç öğrenciyi bıçakladı. Saldırıda 16 yaşındaki erkek öğrenci ölürken, iki kız da yaralandı.

Başkent Prag'ın 120 kilometre güneydoğusundaki Zdar nad Sazavou'da düzenlenen saldırının ardından 26 yaşındaki kadın yakalandı. Operasyonda bir polis memuru da yaralandı.

Çek polisi, polis olay yerine geldiğini şüphelinin yaralı kızlardan birini rehin aldığını fakat şok tabancasıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenen genç kadının iki yıl önce de benzer bir saldırı girişiminde bulunduğu belirtildi. Bir ilkokulda 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alan kadın, bir okul çalışanını bıçaklamıştı.

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Boslav Sobotka, kadının psikiyatri kliniğinden geçtiğimiz yıl neden serbest bırakıldığının araştırılması için adalet bakanına talimat verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.