Linea makyajını tazeledi

Linea makyajını tazeledi

İtalyan çizgileriyle şekillenen Fiat Linea, yeni şık görünümüyle, yenilenen ön ve arka tamponları, şıklığını tamamlayan krom ayrıntılarıyla bakışları üzerine topluyor

İtalyan çizgileriyle şekillenen Fiat Linea, yeni şık görünümüyle, yenilenen ön ve arka tamponları, şıklığını tamamlayan krom ayrıntılarıyla bakışları üzerine topluyor. Koyuncu Otomotiv Fiat bayiinde satışa sunulan yeni Fiat Linea’nın özelliklerini anlatan Koyuncu Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Fatih Güneş, “Fiat Linea aslında yenilenmedi. Şekil ve kasa olarak da aynı ölçülere sahip. Ancak yeni Linea, Linea’nın makyaj yapılmış halidir diyebiliriz. Sınıfının en geniş iç ve bagaj hacmi, ergonomik koltukları, en uzun diz mesafeleriyle tüm aileye konfor sunarken, şıklıktan da ödün vermiyor. Spor çizgileri ve lüks bir otomobilde bulundurulması gereken bütün donanımları haznesinde bulunduruyor. Fiyat olarak da bir önceki modelle arasında sadece bin TL oynuyor” dedi.

Fiat Linea’nın multijet motoru ile yakıt tüketiminde son derece cimri olduğunu, kilometrede sadece 5 litre yakıt tükettiğini belirten Mehmet Fatih Güneş, “Yeni Linea, iki defa üst üste ödül alan multijet motorun yanında bölünmüş klima, hız sabitleme özelliği, ayarlanabilir koltuk yastıkları ve 6 ileri vitesi ile rakiplerine fark atıyor” diye konuştu. Güneş, tüm Konya halkını yenilenen Linea’yı görmek ve test etmek için showroomlarına beklediklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.