Lila, dualarla açıldı

Lila, dualarla açıldı

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile eşi Hatice Şahin ticarete atıldı. Başka bir deyişle, spor yaşamında başarıdan başarıya koşan Metin Şahin, aynı başarıyı ticarette de göstermek için kolları sıvadı.

Selçuklu İlçesi Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi Kızılkaya Ticaret Merkezi’nde Lila aksesuar ve tuhafiye dükkanının açılışına spor, siyaset ve eğitim alanında hizmet veren konuklar katıldı. İl Müftüsü Şükrü Özbuğday’ın dualarıyla açılan işyeri Konyalıların hizmetine girdi. Şahinlerin yeni işyerlerinin açılışına AK Parti eski il başkanları Ali Sürücü, Mustafa Çevik,  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan,  Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar, KTO Başkan yardımcısı İsmail Haydaroğlu, Tekvando Milli takımlar teknik direktörü Ali Şahin, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Karaman Gençlik ve Spor il Müdürü Ömer Ersöz, GSİM Şube Müdürü Suat Gücüyener, ASKF Başkan vekili Remzi Ay, Belediye meclis üyeleri, öğretim görevlileri ve spor adamları katıldı. 
Açılış töreninde bir konuşma yapan Tekvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, ticaret hayatının zor olduğunu, ancak yapı olarak her zaman zorlara talip olduğunu ve bu zorlukların da üstesinden geldiğini belirterek, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti ve Lila aksesuar ve tuhafiyenin her zaman Konyalıların hizmetinde olduğunun altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.