Ligin mazereti olamaz

Ligin mazereti olamaz

Bir günlük izinin ardından lig hazırlıklarına yeniden başlayan Üniversite, İTÜ maçını kazanarak lige iyi başlamak istiyor. Başkan Yardımcısı Süleyman İslambay, lig için her şeyin hazır olduğunu söyledi

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde lig hazırlıkları start aldı. Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren ve Uşak Üniversitesi ile oynadığı 2 özel maçta lig öncesi son kez eksiklerini görme fırsatını bulan Selçuk Üniversitesi’nde teknik heyeti sporculara verdiği 1 günlük izin sona erdi. Dünü dinlenerek geçiren Torku Selçuk Üniversitesi, bugün yaptığı idmanla birlikte ligin ilk haftasında deplasmanda oynanacak İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) maçı hazırlıkları başladı.
İTÜ karşılaşması için artık geri sayım başlarken Başkan Yardımcısı Av. Süleyman İslambay, Takımın yeni sezon için bol bol hazırlık maçları oynayarak özel turnuvalara katıldığına dikkat çekerek; “Artık hepimiz için Konya için heyecanla sabırsızlıkla beklenen lig için her şey hazır. Takımımızdan sadece başarı bekliyoruz” dedi. TB2L de zorlu lig maratonu bu hafta sonu başlarken ligde ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi de ligin ilk maçını İstanbul deplasmanında güçlü İTÜ ile oynayacak. Sarı-mavililerde bu maç için hazırlıklar ara verilmeden sürerken kulübün İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Süleyman İslambay bugüne kadar yapılan bütün maçların alınan sonuçların birer hazırlık olduğuna dikkat çekerek; “Artık bundan sonrası gerçek. Bu gerçek ve zorlu maratonda Konya bizden başarı bekliyor” dedi.
Yeni sezonda güçlü yönetimi ve tecrübeli kadrosu ile şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Torku Selçuk Üniversitesi’nde Uşak Üniversitesi ile yapılan iki hazırlık maçının ardından İTÜ maçı hazırlıklarına ara verilmeden devam ediliyor. Başkan Yardımcısı Av. İslambay teknik heyetten alınan raporlar doğrultusunda yönetim olarak yeni sezona şampiyonluk ve mutlak başarı parolası ile başlayacaklarını söyleyerek; “İTÜ maçı öncesi bazı oyuncularımızın çok ciddi olmayan sakatlıkları olduğunu ve bunlarında tedavilerinin sağlık ekibimiz tarafından aralıksız sürdürüldüğünü öğrendik. Amerikalı oyuncu James Peters’in denenmesine bu haftada devam edilecek. Ancak ABD li oyuncu konusunda kes in kararı teknik heyetimiz verecek. Heyetin vereceği olumlu ya da olumsuz raporu doğrultusunda hareket tavrımız belli olacak. Ama biz yönetim olarak şuna inanıyoruz ki bu sezon Torku Selçuk Üniversitesi ile birlikte Konya basketbolu altın yılını yaşayacak” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.