Ligin dibinde fırtına dindi

Ligin dibinde fırtına dindi

Spor Toto Süper ligde, ligde sona iki kala dipte heyecan dindi.

Zirvede ise amansız yarış devam ediyor. Lider Fenerbahçe ve takipçisi Trabzonspor’un deplasmanda Karabükspor ve Bucaspor’u yenmesiyle şampiyonluk yarışı  son iki haftaya taşındı.. Kalana haftalarda hata yapmayan takım mutlu sona ulaşacak. 76’şar puanla zirveyi paylaşan iki takımdan Fenerbahçe son iki hafta da Ankaragücü ve Sivasspor, Trabzonspor ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor ile karşılaşacak.

Zirve takımlarını izleyen takımlardan Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılması gereken karşılaşma, maç öncesi Bursaspor seyircilerinin sokakta çıkardığı olaylar nedeniyle iptal edildi. Bu maç için kararı Futbol Federasyonu verecek. Yine Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verene takımlardan Kayserispor ve Gaziantepspor haftayı 3 puanla kapatırken, Galatasaray sahasında haftalar sonra kazanarak taraftarlarının gönlünü aldı.. Ligin dibinde ise ateş söndü. Kasımpaşa ve Konyaspor’dan sonra Bucaspor da küme düştü. 

Spor Toto Süperi ligde, 32. hafta da oynanan 8 maçın 3’ünü ev sahibi ve 3’ünü deplasmana takımları kazanırken, iki karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu hafta, toplam 19 gol atılırken, en gollü maç 3-1 sonuçlanan Galatasaray-Kasımpaşa maçı oldu. Kayserispor’dan Ömer rakip fileleri iki kez havalandırdı. Hakemler ise, bu hafta 32 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi.. 6 sarı ve bir kırmızı kart çıkan Gaziantepspor-Manisaspor ve Galatasaray-Kasımpaşa maçları haftanın en hırçın karşılaşmaları olarak istatistiklere geçti.  Manisaspor’dan Ferhat ve Kasımpaşa’dan Luis Henrique kırmızı kart cezası nedeniyle bu hafta takımlarının maçlarında forma giyemeyecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.