Lig’in altında yangın var

Lig’in altında yangın var

Spor-Toto Süper ligde heyecan dorukta. Zirve yeni yeni şekillenirken, dipte ise yangın tüm hızıyla devam ediyor.

 Trabzonspor’un liderliğini sürdürdüğü hafta da 4 büyükler kazandı. Dipte ise, en karlı takım, Konyaspor olurken, Bucaspor ve Kasımpaşa kaybetti.
Ligde, 15. hafta da onanan maçlardan 6'sını ev sahibi, 1'ini deplasman takımlarının kazandı. Deplasmandan 3 puan çıkartan teke takım ise Kasımpaşa’yı 3-0 yenen Galatasaray oldu.  2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Konyaspor'un, iç sahada Gençlerbirliği'ni 2-1'lik sonuçla geçerek 14 puanla 14.sıraya yükseldiği lige İstanbul takımları ağırlığını koymaya başladı..  Dahası, Beşiktaş ve Fenerbahçe hafta sonunda kazanarak şampiyonluk yarışında kendilerinin de olduklarını gösterdiler..  Süper ligde, Cuma günü Trabzonspor-Bucaspor maçıyla açılan ve Pazartesi akşamı Kayserispor-Eskişyehirspor maçıyla kapanan 15. hafta da toplam 21 gol atıldı. En gollü karşılaşma 2-2 biten Kayserispor-Eskişehirspor maçı olurken,  haftanın bir diğer özelliği de, tüm maçlarda gol atılması oldu.
Spor-Toto Süper ligde, 15. hafta hakemler ise, 3 kez kırmızı karta başvururken sardı kart sayısında ise düşüş oldu. Buna göre, hakemler bu hafta 26 sarı kart gösterdi. Gaziantepspor’dan Zurita ve İsmail Sosa ile Bursaspor’dan Volakan kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Konyaspor-Geneçlerbirliği maçında sadece 1 sarı kart çıkarken, en hırçın maç ise, 4 sarı v e 1 kırmızı kart çıkan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşması olarak istatistiklere geçti. Manisaspor-Gaziantep maçının hakemi ise 2 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi.
Süper ligde 16. hafta perdesi Cuma günü; Eskişehirspor-Beşiktaş maçıyla açılacak. Cumartesi günü; Kardemir D.Ç.Karabükspor-Antalyaspor, Bucaspor-Manisaspor ve Galatasaray-Gençlerbirliği mkaçları oynanacak. Pazar gününün programı ise şöyle: Sivasspor-Konyaspor, İstanbul B.Ş.Bld.Spor-Trabzonspor, Gaziantepspor-Kayserispor ve Ankaragücü-Fenerbahçe. Süper ligde 16. hafta, Pazartesi günü yapılacak Bursaspor-Kasımpaşa maçıyla kapanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.