Lider Beyşehir Cihanbeyli’yi ağırlıyor

Lider Beyşehir Cihanbeyli’yi ağırlıyor

Amatör 1. Küme Süper Grup Futbol Ligi’ne bugün oynanacak 5. hafta maçları ile devam edilecek. Lider Beyşehir Belediyespor sahasında orta sıralardaki Cihanbeyli Belediyespor’u konuk edecek.

Mücadele 13.30’da başlayacak. Lig ikincisi Selçuklu Belediyespor sahasında dördüncü sıradaki Bozkır Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Selçuklu Belediyesi Sahası’ndaki maç 13.30’da start alacak. Zirve mücadelesini 3. basamakta sürdüren Muhasebe Gençler ise puansız son sıradaki Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 2 Nolu Saha’da oynanacak bu maç da aynı saatte başlayacak. Cumhuriyet Sahası’nda saat 13.30’daki mücadelede Stadspor ile Kuluspor galibiyet için ter dökecek. Ereğlispor da evinde 13.00’de Sanayispor ile kapışacak.
1. KÜME’DE 7 MAÇ
Amatör 1. Küme Futbol Ligi’ne bugün oynanacak karşılaşmalar ile devam edilecek. Ligde birbirinden zevkli 7 maç yapılacak. Dumlupınar Sahası’nda 10.00’da oynanacak maçta M. Sitespor ile Maliyespor karşılaşacak. 3 Nolu Saha’daki ilk maçta Derespor ile Havzanspor kapışacak. 10.00’da başlayacak bu maçın ardından Selçukspor ile Ladikspor galibiyet için ter dökecek. Saat 14.00’de de Yeni Meramspor ile Akkanat YIBO Spor karşı karşıya gelecek. İlçelerde de 3 maç var. 13.30’da Karapınar Belediyespor sahasında Seydişehir Gücü’nü konuk ederken, 13.00’de İ. Çumra Belediyespor ile Konya Başakspor karşı karşıya gelecek. Yine aynı saatte Kadınhanı Belediyespor seyircisi önünde Ilgınspor ile kapışacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.