Levent Eriş: Geriye Düşüp Oyunu Kurtarmaya Çalışan Bir Adanaspor Var

Levent Eriş: Geriye Düşüp Oyunu Kurtarmaya Çalışan Bir Adanaspor Var

PTT 1. Lig’inde rakip Manisaspor’u 3-2 mağlup eden Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Levent Eriş, mücadele anlamında geri dönüşleri alışkanlık haline getirdiklerini söyledi. Maçtan sonra 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında...

PTT 1. Lig’inde rakip Manisaspor’u 3-2 mağlup eden Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Levent Eriş, mücadele anlamında geri dönüşleri alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.

Maçtan sonra 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Eriş, “Maalesef dört müsabakadır bu başlangıçları alışkanlık haline getiren, geriye düşüp oyunu kurtarmaya çalışan bir Adanaspor’umuz var. Henüz 1 ve 7 dakikada yediğimiz gol hepimizde şok etkisi bıraktı. Ama takdir edersiniz futbol hatalar oyunu. Bu oyunda sadece hataları gerçekleştirenler oyuncular ve bizler değiliz. ‘Hep bu talihsizlikler bize mi denk geliyor’ diye kendi kendime söylüyorum. Adanaspor’da dördüncü senem. Bu talihsizlikleri biz yaşıyoruz. İki tane golün de ofsayt olduğu söyleniyor. Dışardan televizyondan seyredenler bunu ifade ediyor. Umarım yorumcular bunu değerlendirir. Ama geriye düştükten sonra ilk 45 dakikada kaleye 8 şut attık. 2-0 başlamamıza rağmen 5 taneye yakın net pozisyonumuz var.” dedi.

Futbolcularının hiç inançlarını kaybetmediğini dile getiren Eriş, bugün de skor anlamında da geri dönüşü sağladıklarını hatırlattı. Eriş, “Tabi ki çok kolay değildir. Bu baskı halinde oynamak çok zor bir şey. Hele geriye düşüp onu kazanmaya döndürmek daha güç. Bunu başaran oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor müsabakalar oynuyoruz. Henüz ligin başında fiziksel üstünlüğümüz müthiş. Hep eksik kalsak da oyunu döndürmeye çalışan bir grubumuz var. İnşallah bundan sonra öne geçip, önde skoru ve oyunu nasıl oynarız görme şansını elde ederiz. Umarım bu mücadelemiz ilerleyen haftalarda artarak devam eder.” açıklamasını yaptı.

‘DURAN TOPLARDAN BASİT HATALAR YAPTIK’

Manisaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Fedai ise maçın başında 2-0 öne geçtikleri bir deplasman maçında skor avantajını koruyamadıklarını vurguladı. Fedai, “Duran toplarda yaptığımız basit hatalar sonucu yenildik. Maçın önde bulunduğumuz dakikalarında biraz telaş yapmayıp paslarla oyunu tutabilseydik istediğimiz netice ile buradan ayrılabilirdik. Ama Adanaspor gibi bir takıma duran toplardan böyle basit hatalar yaparsanız bedelini ağır ödersiniz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.