Lara Koleji’nde Öğretmenler Günü Kutlandı

Lara Koleji’nde Öğretmenler Günü Kutlandı

Nevşehir Özel Lara Koleji'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı. Okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Lara Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı. Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Açılış konuşmasını...

Nevşehir Özel Lara Koleji'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı. Okul konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Lara Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı. Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Lara Koleji müdür yardımcılarından Yunus Emre Koçak öğretmenlerin kutsal bir meslek olduğunu ,sevgi ve sabır hamuru ile yoğrulduğunu söyledi. Meslekler içinde yıllar geçmesine rağmen itibarını ve güncelliğini yitirmeyenlerin başında öğretmenliğin geldiğini belirten Koçak, Lara Koleji'nde olmaktan büyük sevinç duyduğunu söyledi.

Açılış konuşmasından sonra çeşitli sınıflardaki öğrenciler okudukları şiir ve yazılarla öğretmenler gününü etkinliğine renk kattı. Öğrenciler, Lara Koleji Müzik öğretmeni Mehmet Katırcıoğlu idaresindeki okul korosunun söylediği birbirinden güzel şarkılarla neşelendi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.