Laf değil icraat bekliyoruz

Laf değil icraat bekliyoruz

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları fuhuş kartvizitlerine dur demek için bir eylem düzenledi

Yerlere atılan fuhuş kartvizitleri Konya’nın kanayan yarası olmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün binlerce kartviziti sokak başlarında görmem mümkün. Vatandaş, artık emniyeti göreve çağırıyor.  
 
Bu ayıba sessiz kalmayan Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları, partilerinin teşkilat binası önünde bir araya gelerek bu ayıba artık son verilmesi gerektiğini belirten bir basın açıklaması yaptı. Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ahmet Suna, “Ülkemizde maddi ve manevi kalkınmayı birlikte sürdürme gayreti içerisinde olan Saadet Partisi, bilhassa son yıllarda yaşanan manevi tahribatı gözler önünde sermek ve çözüm önerileri getirmek için büyük gayret sarf etmektedir. Kanunlar toplumun huzur ve refahını temin etmek, temel insan haklarını korumak için vardır. Bu nedenle kanunlar yapılırken toplumun inanç, örf ve adetleri göz önünde bulundurulmalıdır. Ama gelin görün ki, ülkemizde inancımıza uygun olmayan kanunlar çıkartılmak suretiyle toplumsal ve ahlaki yapımızda büyük sarsıntılar meydana gelmiştir” dedi.
 
saadet-karatay-genclik-(36).jpg
 
Yerlere atılan fuhuş kartvizitlerinin zinaya teşvik ettiğini belirten Suna, “Aklı erenler, geleceğin hesabını yapanlar, bunun bir felaket kasırgası, evlerimizi dışarıdan tehdit edecek bir ateş çemberi olduğunun  farkındadırlar. Konyalı muzdariptir. Esnafımız rahatsızdır. Sokaktaki insanımız tedirgindir. Anne ve babalar evlatlarının bu ateşe yaklaşmasından korkmaktadır. Özellikle şu konuya dikkat çekmek istiyoruz; AB dayatmasıyla 26.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanun’da zina fiili suç tarifi içerisine alınmamıştır. Anayasa Mahkemesi de bir önceki kanundaki zina suçunu tarif eden maddeleri iptal edince otomatikman zina-fuhuş-eşcinsellik gibi ahlaksızlar serbest hale gelmiştir. Dindar bir nesil yetiştirme söylemi olan AKP hükümetinin bu konuda sadece lafta kalmayıp somut adımlar atmasını bekliyoruz. Çünkü biz lafa değil icrata bakarız” diye konuştu. 
 
KARTVİZİTLER ATEŞE VERİLDİ
 
İslam’da zinanın büyük bir suç sayıldığını dikkat çeken Suna, “Bu konuda; ‘Zina çok kötü bir yoldur, zinaya yaklaşmayın’ demek suretiyle bizleri ikaz etmektedir. Böylesine açık hüküm ortada iken hangi akla hizmet edilerek zina suç olmaktan çıkarılmıştır? Yapılan bu yanlışlık sonucu zinanın suç olmaktan çıkarılmasıyla birlikte homoseksüeller dernek kurmuş. Dünyada ilk defa Türkiye’de ‘eşcinsel film festivali’, ‘eşcinsel evlilik törenleri’ basında yer almıştır. İnsanlık tarihinde bu ahlaksızlığı yapan toplumlar helak olmuştur. Biz, bin yıllık ahlaki değerlere bağlı kalmış bir milletiz. AB uğruna bugün her şeyi kabul eder hale geldik. Biz inanıyoruz ki, her şeye rağmen bizim toplumumuz böyle bir ahlaksızlığı kabullenemez. Bu ve benzeri kötülükleri kaldırmak için gereken mücadeleyi vermek hepimizin üzerine bir vecibedir” ifadelerini kullandı.  Basın açıklamasının ardından Karatay Gençlik Kolları üyelerinin sokaklardan topladığı kartvizitler ateşe verildi. 
 
MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum