Kurumlar Haliç'te Kürek Çekti

Kurumlar Haliç'te Kürek Çekti

Fatih Belediyesi'nin organize ettiği Dragon Bot Yarışları Haliç'te düzenlendi. Üç ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 3 bin sporcu katıldı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Dragon Bot Yarışları'nın...

Fatih Belediyesi'nin organize ettiği Dragon Bot Yarışları Haliç'te düzenlendi. Üç ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 3 bin sporcu katıldı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Dragon Bot Yarışları'nın dördüncüsünde İstanbul'daki liseler, üniversiteler, hastaneler, devlet kurumları, bankalar ve şirketler birbirleriyle yarıştı. Yarışlar liseler, üniversiteler ve kurumlar olmak üzere 3 kategoride düzenlendi. Yarışmada birinciliği kazanan takimlara 2 bin 500 lira, ikinci gelen takımlara bin 500 lira, üçüncü gelen takımlara ise bin lira para ödülü verildi.

Takımlar; 16 kürekçi ve 1 davulcu olmak üzere 17 kişiden oluştu. Denizde yarışlar devam ederken, Haliç sahiline kurulan etkinlik alanında katılımcılara ekmek arası sucuk ve içecek ikram edildi. Yarışmada Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de takımıyla kürek çekti.

Hedeflerinin İstanbul’u su sporları haline çevirmek olduğuna ifade eden Mustafa Demir, “Bence buna ihtiyaç var. Bu yaptığımız organizasyonda da katılım onu gösteriyor. Gençler bu konuda son derece heyecanlı. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler birlikte olup bu işi daha da yaygınlaştırmak gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.