Kurtulmuş, Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz İle Görüştü

Kurtulmuş, Avusturya Dışişleri Bakanı Kurz İle Görüştü

Avusturya'ya işçi göçünün 50. yılı vesilesiyle Viyana'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avusturya Dışişleri ve Uyum Bakanı Sebastian Kurz'u ziyaret etti. Görüşme ile ilgili herhangi bir detay verilmezken, Kurtulmuş,...

Avusturya'ya işçi göçünün 50. yılı vesilesiyle Viyana'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avusturya Dışişleri ve Uyum Bakanı Sebastian Kurz'u ziyaret etti. Görüşme ile ilgili herhangi bir detay verilmezken, Kurtulmuş, ziyaretinin olumlu geçtiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Diplomatik kaynaklar, Yeni İslam Yasası'nın gündeme alındığı görüşmede konuya ilişkin Türkiye'nin Diyanet imamlarının Avusturya'da çalışması ile ilgili resmi pozisyonu olan 'iç işlerinize karışmayız, ancak imamların çalışması engellenmemeli' olarak ifade edileceğini belirttiler.

KURTULMUŞ, MESCİD-İ AKSA SALDIRISINI KINADI

Numan Kurtulmuş, gün içinde vatandaşlarla biraraya geldiği toplantılarda Mescid-i Aksa'ya İsrail askerlerinin saldırısını kınayan açıklamalar yapmıştı. Numan Kurtulmuş, İsrail askerleri için "Mescid-i Aksa'yı pis postalları ile kirlettiler" ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.