Kurban Pazarından Çeyrek Altınlı Promosyon

Kurban Pazarından Çeyrek Altınlı Promosyon

Pendik Belediyesi tarafından bu yıl Kurnaköy'de kurulan yeni Kurban Satış ve Kesim Alanı, ilgi çekici bir promosyona imza atıyor.

Pendik Belediyesi tarafından bu yıl Kurnaköy'de kurulan yeni Kurban Satış ve Kesim Alanı, ilgi çekici bir promosyona imza atıyor. Kurbanını bu pazardan alan vatandaşlar çeyrek altın çekilişine katılmaya hak kazanacak. Her gün bir çeyrek altının verileceği çekilişlerin yanı sıra, her alıcıya Neşet Ertaş CD'siyle birlikte bir de kitap hediye edilecek.

Pendik Belediyesi Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim Alanına, kurban almaya gelen vatandaşları kurbanlığın yanı sıra, çeşitli hediyeler de bekliyor. Yeni yeri tanıtmayı ve daha çok vatandaşın gelmesini hedefleyen Kurbanlık Pazarı Konseyi, alıcılara çekilişle altın dağıtacak. İki hafta boyunca bir kişiye her gün çekilişle çeyrek altın verilecek. Hafta boyunca kurbanlığın ve satın alınan çadırın numarasını konsey görevlisine kaydettirecek vatandaşlar, her hafta dağıtılacak yedi çeyrek altından birini kazanma fırsatı yakalayacak. Altın çekilişli satışlar, Kurban Bayramı arifesine kadar sürecek.

Pendik Belediyesi de kurbanlığını Kurnaköy'deki Kurban Satış ve Kesim yerinden alanlara, geçen yıl kaybettiğimiz ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ın bir CD'sini hediye edecek. Ayrıca alıcılara ücretsiz kitap da dağıtacak olan Belediye, hem vatandaşları her ortamda kitapla buluşturarak okumayı teşvik, hem de Kurnaköy Kurban Satış ve Kesim alanını tercih ettikleri için teşekkür etmek amacını taşıyor.

Kurbanlık girişlerinin başladığı alanda 3.500 büyükbaş ve 500 küçükbaş hayvan çadırlardaki yerini aldı. Ayrıca kurban alanında 8 büyükbaş, 1 küçükbaş hayvan kesim yeri hazırlandı. 1 adet de bireysel kesim için alan oluşturuldu. Kurban Bayramı sırasında 100 kasap hizmet verecek. Ayrıca kendi imkânlarıyla gidemeyen alıcıları da düşünen Pendik Belediyesi, satış ve kesim alanına ücretsiz ring seferler başlattı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.