Kurban Kesimleri Başladı

Kurban Kesimleri Başladı

İstanbul'da vatandaşlar kurbanlarını kesmeye başladı. Bayram namazından sonra kurban kesim noktalarına akın eden vatandaşların yoğunluğa sebep olduğu gözlendi.Kurban Bayram namazını kılan vatandaşlar ardından kurbanlık alanlara akın...

İstanbul'da vatandaşlar kurbanlarını kesmeye başladı. Bayram namazından sonra kurban kesim noktalarına akın eden vatandaşların yoğunluğa sebep olduğu gözlendi.

Kurban Bayram namazını kılan vatandaşlar ardından kurbanlık alanlara akın etti. Kurbanlarını alan vatandaşlar daha sonra kesim noktalarının yolunu tuttu. Belediyeler bir çok noktada kesim alanları oluşturdu. Vatandaşlar da kurbanlarını kestirmeye başladı.

Bahçelievler’deki kesim alanı da oldukça hareketli. Hem büyük baş hem küçük baş kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya girdi. Kesilen kurbanlar parçalandıktan sonra kurban sahipleri de poşetledikleri etlerini alarak ayrılıyor.

Sırada bekleyen bazı vatandaşların kurbanlarının fotoğrafını çektiği gözlendi. Bekleyen vatandaşlar zaman zaman tepkili olsa da, erken gelen ve kurbanını kesen vatandaşlar ise güler yüzle kesim alanından ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.