Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik Ziyaret Edildi

Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik Ziyaret Edildi

Kırşehir'de Kurban Bayramı öncesinde Kırşehir Vali Vekili Serdar Polat ve il protokolü şehitliği ziyaret ederek şehitlerin ruhuna dua okudu.Kurban Bayramı arifesinde Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği’ne yapılan ziyarete...

Kırşehir'de Kurban Bayramı öncesinde Kırşehir Vali Vekili Serdar Polat ve il protokolü şehitliği ziyaret ederek şehitlerin ruhuna dua okudu.

Kurban Bayramı arifesinde Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği’ne yapılan ziyarete Vali Vekili Serdar Polat'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jan. Alb. Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şehit Aileleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Sarıca, jandarma ve emniyet mensupları ile şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlik ziyareti İl Müftü Vekili Şinasi Öztürk’ün yaptığı duanın ardından şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakan Vali Vekili Polat, vatan ve milletin huzuru ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin minnetle, rahmet ve saygı ile andıklarını söyleyerek, konuşmasına şöyle devam etti; “Bilindiği üzere bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının en içten yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, küskünlerin barışıp, insanların hasretle kucaklaştığı müstesna günlerdir. Bu günleri amacına uygun olarak yaşamak ve yaşatmak elbette bizlerin en ulvi görevidir. Bayramlar sadece ailemizle dolu dolu vakit geçirdiğimiz anlar değil sevdiklerimizi, yakınlarımızı, yaşlılarımızı ziyaret ettiğimiz, fakirlere, muhtaç insanlara, kimsesizlere yardım eli uzattığımız, aziz şehitlerimizin ailelerine ve vatan için canını ortaya koymuş kahraman gazilerimize kucak açtığımız anlar olmalıdır. Ancak o zaman bizi biz eden değerlerimizi hakkıyla yaşatmış ve gelecek nesilleri de bu hasletlerle donatmış oluruz. Kurban Bayramı’nın en önemli amaçlarından birisi de toplumda kardeşlik ve dayanışma sağlanmasına katkıda bulunmaktır. Her bayramda olduğu gibi bu bayram da yardımlarımızı ihtiyaç sahipleri ile buluşturacağımıza gönülden inandığımı ifade ediyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur ve barış getirmesi diliyorum.”

Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliğine yapılan ziyaret, Vali vekili Serdar Polat' ve beraberindeki protokolün şehit yakınlarıyla sohbet etmesiyle sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.