Kulüpler son hamlelerini yapıyor

Kulüpler son hamlelerini yapıyor

Konya'da devam eden Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında final öncesi oynanan sekizinci tur maçları sonunda alınan sonuçlar ilk ikide bulunan takımların yerlerini değiştirmeye yetmedi.

Konya’da devam eden Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında final öncesi oynanan sekizinci tur maçları sonunda alınan sonuçlar ilk ikide bulunan takımların yerlerini değiştirmeye yetmedi. Kahramanmaraş Belediye Spor Kulübü bu turda Antakya Belediyesi Spor kulübüne sekizde altı buçuk galip gelerek zirvedeki yerini korurken, Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü zorlu rakibi Dobruca Belediyesi Spor Kubülüne karşı dört buçuk puan alarak kazanmayı bildi. Türkiye İş Bankası Satranç Ligine girmeyi garantileyen Kahramanmaraş'ı ve Akdeniz'i takip eden altı takım finalde üçüncülük için mücadele edecek

BEŞİKTAŞ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Türkiye İş Bankası Satranç Liginde 13. ve son tura girerken Beşiktaş Jimnastik Kulübü liderliğini korumaya devam ediyor. İSEK Aquamatch Spor Kulübü, Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Denizli Erbakır Spor ve Kültür Kulübü, İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü 12. turdaki maçlarını 6,5 puan ile kazanan takımlar oldular. Son turda 5,5 puan ile masadan galip ayrılan kulüpler ise Ceyhan Belediye Spor Kulübü ile İstanbul Pera Spor Kulübü idi. Tarsus Zeka Satranç Kulübü ile mücadelesinden galip ayrılan İstanbul Pera Spor Kulübü bu kazancın ardından üçüncü sıraya yerleşti.12. tura girmeden ikinci ve üçüncü sırada yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasında merakla beklenen karşılaşma ise İTÜ'nü lehine noktalandı. İTÜ ikinci sıradaki yerini korurken, Gazi Üniversitesi Spor Kulübü 16 maç puanı ile dördüncü sıraya geriledi. Türkiye İş Bankası Satranç Liginde kalacak 11 takım ve ligden düşecek üç takım oynanacak 13. turun ardından netleşecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.