kulüp arıyor

kulüp arıyor

Bilek güreşçisi Ömer Faruk Gönül kendine kulüp arıyor. Başarılı sporcu İl Müdürü Ömer Ersöz'ü ziyaret ederek, kendisine destek veren başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ablası Ayşe Çalık'a da teşekkür etti

Ömer Faruk Gönül. O bir engelli sporcu. Halter ve Bilek Güreşinde  şampiyon sporcu kendisine kulüp arıyor. Başarılı sporcu Ömer Faruk Gönül  İl Müdürü Ömer Ersöz’ü ziyaret etti.  3 yıllık süre içerisine ferdi olarak katıldığı yarışmalara birçok başarı sığdıran Ömer Faruk Gönül, Bedensel Engelliler Halter ve Bilek Türkiye Şampiyonalarında toplam 4 Türkiye şampiyonluğu yaşarken, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında ikincilik, Bedensel Engelliler Halter Dünya Şampiyonasında üçüncülük, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında sırasıyla ikincilik ve üçüncülük kazanan sporcu,   artık bireysel yarışma yerine bir kulüp adına yarışmak istediğini söyledi..

21 yaşındaki engelli sporcu Ömer Faruk Gönül, kendisine ilgi gösterildiğini, ancak bir kulüp sporcusu olmak istediğini belirterek, “Şu ana kadar her zaman yanımda hissettiğim ve verdikleri desteklerden dolayı Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve ablası Ayşe Çalık’a şükranlarımı sunarım” dedi. Gönül,  İl Müdürü Ömer Ersöz’e de kendisine verdiği destekten  dolayı teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Şu ana kadar ferdi olarak yarışmalara katıldığını ancak bundan sonra Konya kulüplerinden biri adına yarışmak noktasında destek istiyorum. Daha büyük başarılar elde etmek için sponsora veya Kulüp desteğine ihtiyaç duyuyorum. Avrupa’da ve Dünya Şampiyonlarında ikincilik, üçüncülük dereceleri elde ettim. Artık hedefim ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları kazanmak.  Bunu başarabilmem için de ciddi bir çalışma içinde olmam gerekiyor. Bu başarıları da ferdi olarak değil Konya’mızın bir kulübünün ismiyle yapmak istiyorum, bu konuda sizden destek istiyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz,  Bu konuda Konya’daki bazı kulüplerle görüşme yapacağını ve malzeme konusunda da İl Müdürlüğü olarak gereken desteğin başarılı sporcuya verileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.