Kulu Aquapark'ına kavuştu

Kulu Aquapark'ına kavuştu

Kulu ilçesinde bir girişimci tarafından yaptırılan 400 kişi kapasiteli Aquaparkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Konya’nın Kulu ilçesinde bir girişimci tarafından yaptırılan 400 kişi kapasiteli Aquapark’ın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Açılışa, Kulu Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Levent Özlü, İlçe Emniyet Müdürü Güray Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, belde belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri ile müdür ve amirleri ve davetliler katıldı.
Protokol üyelerinin açılışını yaptığı tesisin, 400 kişi kapasiteli yarı olimpik 250 metre kare, ana havuz, 1 çocuk havuzu, 2 adet 23 metre, 1 adet 53 metre su kaydırakları, kapalı alanda ise hamam, buhar odası, sauna ve odalarından oluştuğunu belirtildi. Açılışın ardından Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, yeni tesisin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Tesis sahibi Deniz Ateş, tatil için ilçeye gelen gurbetçilerin ve ilçe halkının tatil bu tesislerde daha ekonomik bir şekilde tatil yapma imkanı bulacaklarını ifade etti. İleriki günlerde tesis içerisine kum voleybol sahaları ve diğer gereksinimlerinde tamamlanarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Ateş, Kululuların hizmetinde olacaklarını, yeni tesisin herkese hayırlı olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.