Kritik haftalar

Kritik haftalar

Küme düşme hattında yer alan Torku Konyaspor için Kritik haftalar başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip ilk olarak deplasmanda Akın Çorap Yeşil Giresun takımına konuk olacak. Torku Konyaspor zorlu maçı kazanarak bir nebze olsun nefeslenmek istiyor

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden  Torku Konyaspor Basketbol, Darüşşafaka Doğuş’a yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Rakibine deplasmanda 27 sayı farkla 90-63 yenilen temsilcimiz ligde üst üstte 8.yenilgisini aldı. İkinci yarıda henüz galibiyetle tanışmayan Torku Konyaspor, ligdeki son galibiyetini 14.haftada deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir maçında almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra henüz galibiyet alamadı.

RAKİPLER KAZANDI

Torku Konyaspor sezonun ikinci devresinde maç kazanamazken  geride kalan haftada İstanbul Büyükşehir’in kazanması ile  yeşil-beyazlı ekip kümede kalma sınırına geldi. Torku Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi 6 galibiyette yer alırken, ligin son sırasında 5 galibiyetle Türk Telekom yer alıyor. Torku Konyaspor’un sezon sonunda korkulu rüya görmemesi ve küme düşmemesi için ligi bu iki takımın üzerinde bitirmesi gerekiyor. İstanbul ekibi ile galibiyet sayıları aynı olan Torku Konyaspor sezon sonuna kadar bu farkı açarak ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.                                                

YAŞANAN TALİHSİZLİKLER ETKİLİ OLDU

Torku Konyaspor’un  sezona iyi başlaması ve art arda galibiyetler alması takımda Play-Off hedefi oluşturmuştu. Ancak yaşanan sakatlıklar ve performans bozuklukları yeşil-beyazlı ekibi  dibe çeken en büyük etken oldu.  Maçlarda rotasyon sıkıntısı yaşayan Torku Konyaspor’a bir de sakatlıklar eklenince yenilgiler kaçınılmaz oldu.  

FİNAL GİBİ MAÇ

Ligde zor günler geçiren Torku Konyaspor, cumartesi günü  deplasmanda  kritik maçlarından birine çıkacak.  yeşil-beyazlı ekip kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Yeşilgiresun Belediyesi’ne konuk olacak.  Torku Konyaspor deplasmanda kazanarak ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip ligde kalan 9 haftada en az 4 galibiyet alarak ligde kalmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.