Kretschmann: Dijitalleşme Avantajlı Ama Dikkatli Olunmalı

Kretschmann: Dijitalleşme Avantajlı Ama Dikkatli Olunmalı

Almanya'da Baden Württemberg Başbakanı Winfried Kretschmann, dijitalleşmenin avantajının yanında dikkatli olunmazsa dezavantajının da olduğunu söyledi. Bu noktada üretimin, tüketimin ve yaşam tarzının belirleyici yönlerine de işaret eden...

Almanya'da Baden Württemberg Başbakanı Winfried Kretschmann, dijitalleşmenin avantajının yanında dikkatli olunmazsa dezavantajının da olduğunu söyledi. Bu noktada üretimin, tüketimin ve yaşam tarzının belirleyici yönlerine de işaret eden Başbakan Kretschmann, dijitalleşme ile ilgili gelişiminin memnuniyet verici seviyede olduğunu ifade etti.

Başbakan Krestchmann, bildiride dijitalleşmenin eyalet hükümeti açısından sadece ekonomik bir ödev olmadığı aynı zamanda toplumsal bir ödev olarak kabul edildiğini ifade etti. Eyaletteki teşebbüslerin gelişime müsait olduğunu belirten Başbakan Kretschmann, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere daha fazla destek verilmesinin hedeflendiğini dile getirdi.

Kretschmann güvenlik ve güven olmadan başarılı bir dijital dönüşümün mümkün olmayacağı vurgusu yaparak, şahısların ve firmaların bilgilerinin korunmasının gerekliliğine dikkat çekti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.