Köylü bozuk yolların yapılmasını istiyor

Köylü bozuk yolların yapılmasını istiyor

Karatay Belediyesi, 2015 yılında mahalle içi ve yaylalarda toplamda 223 kilometrelik alanda stabilize satıh kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Karatay Belediyesi, 2015 yılında mahalle içi ve yaylalarda toplamda 223 kilometrelik alanda stabilize satıh kaplama çalışması gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a mahalle olarak bağlanan köy ve beldelere her türlü ihtiyacın karşılanması noktasında belediye çalışmalarının aksatılmadan sürdürüldüğünü ifade ederek Fen İşleri müdürlüğü ekiplerince Suruç mahallesi Acıkuyu yaylası ve Büyükburnak mahallesi Göktuzla yaylalarında alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Akbaş mahallesi Akbaş Yaylasında ise ekiplerin önümüzdeki günlerde altyapı çalışmalarına başlayacağını kaydeden Hançerli, altyapısı tamamlanan yayla yollarının 2016 yılı içerisinde soğuk asfalt çalışmasının yapılacağını vurguladı. Belediye olarak çalışmaların hem merkezde hem de yeni bağlanan mahallelerde devam ettiğini vurgulayan Hançerli, 2015 yılı içerisinde 223 km yaklaşık 1.336.520 m²'lik alanda stabilize satıh kaplama çalışması yapıldığını söyledi. 2016 yılı satıh kaplama çalışma programının da belirlendiğini vurgulayan Başkan Mehmet Hançerli, Yeni Büyükşehir Yasası ile Karatay'ın her mahallesinde altyapı, üstyapı ve diğer hizmetler noktasında eksikliklerin hızla giderilmeye devam edildiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Karatay'da birçok yayla yolunda kumlama çalışması başlarken, hala Kulu, Cihanbeyli, Sarayönü, Altınekin'de kumlanmayan çok sayıda yayla yolu bulunuyor. Köylüler, bozuk yolların bir an önce elden geçirilmesini istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.